VASTE KOZIJNEN

Oude kozijnen vervangen voor hardhouten vaste kozijnen? Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen van een uitstekende kwaliteit, maar wel tegen een betaalbare prijs. Alles rechtstreeks uit de fabriek en compleet afgewerkt. We werken met verschillende profielen. Zo kiest u voor vaste kozijnen die perfect bij de woning passen. Maak van uw huis een thuis, de hardhouten kozijnen zijn in verschillende profielen en kleuren leverbaar.

De keuze voor een vast kozijn

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt tegen inbraak. Daarnaast zijn vaste kozijnen aan te raden in ruimtes waar lichtinval belangrijk is maar ventileren niet noodzakelijk. Dit bespaart ook weer op het energieverbruik.

Onze hardhouten vaste kozijnen

Hardhouten vaste kozijnen gaan in praktijk vaak langer mee dan kunststof kozijnen. Bovendien heeft hardhout een natuurlijke uitstraling. We lakken het vaste kozijn in elke gewenste RAL-kleur.

Hardhout is een van de hardste houtsoorten en ontzettend duurzaam. In onbehandelde vorm heeft het een levensduur tot 25 jaar. Doordat we de hardhouten vaste kozijnen van een goede behandeling voorzien kan de levensduur flink oplopen. Hiermee zijn hardhouten vaste kozijnen een waardevolle investering.

Vooraf geïnstalleerd glaswerk

We vinden het belangrijk dat u niet teveel werk heeft aan het plaatsen van vaste kozijnen. We installeren vooraf het glaswerk inclusief kitwerk. Dit neemt u veel werk uit handen. Bovendien weet u zeker dat er niets mis kan gaan met het plaatsen van het glas. We adviseren minimaal dubbelglas of HR (hoog rendement) glas. Dit isoleert vele malen beter dan enkel glas. U heeft minder last van tocht, hoge stookkosten en er komt ook minder lawaai van buitenaf naar binnen.
vast kozijn
Amsterdams profiel
Het Amsterdams profiel

Vaste kozijnen met Nederlands profiel

Onze vaste kozijnen met Nederlands profiel zijn erg populair. De kozijnen hebben een brede stijl: modern maar toch weer tijdloos. De vaste kozijnen met Nederlands profiel sluiten perfect aan bij verschillende woonstijlen. Dus ook bij de klassieke of de moderne uitstraling.

Bijzonder: het Amsterdams profiel

Op zoek naar hardhouten vaste kozijnen met een bijzondere uitstraling? Kies dan voor onze kozijnen met het Amsterdams profiel. Precies zoals u ze in oude Amsterdamse woningen tegenkomt. Maar dan wel in een modern jasje, vaste kozijnen moeten namelijk jarenlang meegaan.

Kijk zeker eens naar onze vaste kozijnen met Amsterdams profiel. Deze vindt u op onze website maar ook in de showroom. Maak vooraf een afspraak, dan leggen ze alles uit over de verschillende profielen.

Vaste kozijnen met passief profiel

De woning of het pand is zeer goed geïsoleerd. Dat is prettig want een goede isolatie is beter voor het milieu én de portemonnee. Vaak wordt er weinig aandacht aan de vaste kozijnen besteed. Wanneer kozijnen warmte doorlekken dan brengt dit hogere energiekosten met zich mee.

De vaste kozijnen met passief profiel hebben een hoge thermische isolatie. Daglicht wordt perfect doorgelaten, net als zonnewarmte. Dit zorgt ervoor dat er wel warmte naar binnen komt maar niet naar buiten weg dan lekken.

Vaste kozijnen op maat

U gaat de huidige kozijnen vervangen, vaak gaat het dan om standaard maten. Maar het kan ook dat u een groter of kleiner kozijn wil plaatsen. Gelukkig maken we vaste kozijnen op maat. U zit dus niet vast aan standaard afmetingen.

Geef de juiste maten aan ons door. We leggen graag uit hoe u de juiste maat opneemt. Vooraf ontvangt u een plan dat is opgesteld aan de hand van de door u doorgegeven afmetingen. Bekijk het plan en geef eventuele wijzigingen door.

Ral-kleuren: lakken van vaste kozijnen

Meer dan 200 verschillende RAL-kleuren, aan u de keuze. We lakken de vaste kozijnen in de door u gekozen kleur. Bewaar de kleurcodes goed, u kunt dit op een later moment nog nodig hebben. Bijvoorbeeld bij het bestellen van nog meer kozijnen of het laten schilderen van de vaste kozijnen.

kozijnen op maat
Vaste kozijnen op maat
Scroll naar boven