HARDHOUTEN TUINDEUREN

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee creëert u een praktische en mooie verbinding tussen de woning en de tuin. Hardhout is van de beste kwaliteit en gaat jarenlang mee. We zorgen ervoor dat de tuindeuren in een door u uitgekozen RAL kleur zijn gelakt en het glaswerk is geïnstalleerd. U hoeft de hardhouten tuindeur alleen nog maar te monteren.

Houten tuindeuren op maat

Voordat u een keuze maakt uit de verschillende profielen en kleuren leggen we graag iets uit over onze houten tuindeuren op maat. Geen woning of bouwplan is hetzelfde. U wilt van een enkele deur dubbele tuindeuren maken. Of de bestaande tuindeur vervangen voor een grotere of juist kleinere tuindeur. Maar het kan ook dat u dezelfde maten aan blijft houden.

We leveren houten tuindeuren op maat. U geeft de juiste maten door, wij zorgen ervoor dat de houten tuindeuren precies passen. U ontvangt vooraf een idee aan de hand van de doorgegeven maten. Zo kunt u nog enkele aanpassingen laten doorvoeren. Vervolgens gaan we aan de slag met de houten tuindeuren op maat, uiteraard inclusief kozijnen en glas.

tuindeuren
Amsterdams profiel
Het Amsterdams profiel

Tuindeuren met Amsterdams profiel

Houdt u ook zo van de authentieke uitstraling van monumentale Amsterdamse panden? We leveren hardhouten tuindeuren met een Amsterdams profiel. Hiermee creëert u een uitstraling van woningen uit de jaren ‘30 en ‘40 maar dan wel gemoderniseerd. Want onze hardhouten kozijnen zijn oerdegelijk, zoals we dat in Holland zeggen.

Hardhouten openslaande deuren met Nederlands profiel

Zowel voor moderne als oudere woningen zijn de hardhouten openslaande deuren met Nederlandse profiel een aanrader. Dit profiel heeft wat dikkere stijlen en valt hierdoor op. Met deze hardhouten tuindeuren creëert u een sfeervolle maar ook een stijlvolle uitstraling. Uiteraard maken we deze geheel op maat. Vervolgens lakken we de deuren/kozijnen in een door u uitgekozen Ral kleur.

Het passief profiel

Wist u dat kozijnen warmte door kunnen lekken? Dit wordt vooral gezien in woningen die zeer goed geïsoleerd zijn. Het passief profiel is gericht op energiebesparing. Dit heeft namelijk een hogere thermische isolatie en laat tegelijkertijd zonne-warmte en daglicht perfect door.

Net als alle andere profielen zijn ook deze houten tuindeuren in onze showroom te bekijken. Maak hiervoor een afspraak.

Hardhout of kunststof kozijnen?

Vaak wordt gedacht dat kunststof kozijnen milieuvriendelijker zijn, maar dit klopt niet. Bij het vervaardigen van kunststof komt meer uitstoot vrij. Bovendien hebben houten tuindeuren een hogere isolatiewaarde. Hiermee bespaart u veel op de energierekening, maar het is natuurlijk ook beter voor het milieu.

Met goed onderhoud gaan hardhouten kozijnen en tuindeuren zeer lang mee. In de praktijk blijkt dat hardhouten tuindeuren wel 75 jaar lang mee kunnen gaan. Een kunststofkozijn of een kunststof deur gaat gemiddeld 25 tot 50 jaar mee. Dit laat zien dat hardhouten deuren een betere investering zijn.

RAL kleuren kozijnen – hardhouten tuindeuren

We bieden de mogelijkheid om de hardhouten tuindeuren in elke RAL kleur te laten lakken. RAL is een coderingssysteem waarmee we een bepaalde kleur verf kunnen vaststellen. De RAL classic lijst bestaat uit 215 kleuren dus er is voldoende keuze.

Vindt u het moeilijk om tussen al die verschillende kleuren te kiezen? Bedenk dat de kleur goed bij de uitstraling van de woning moet passen. Wanneer de rest van de woning over bijvoorbeeld blauwe of witte kozijnen beschikt dan is het aan te raden om de houten tuindeuren in dezelfde kleur te laten maken. Tenzij u met de tijd alles wil vervangen.

We raden u aan om de gekozen RAL kleurcode goed te bewaren. Wanneer u de houten tuindeuren laat schilderen is het praktisch wanneer dit in exact dezelfde kleur gebeurt. Geef de kleurcode aan de schilder door.

ral kleuren
Hardhouten tuindeuren in elke RAL kleur leverbaar
Scroll naar boven