HOUTEN VOORDEUR

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeur compleet af en lakken deze in elke gewenste RAL-kleur. U hoeft de voordeur alleen nog maar te monteren. We richten ons op betaalbare kwaliteit, daar kunt u op vertrouwen.

Voordeuren op maat

In de bouwmarkt vindt u voordeuren met standaard afmetingen. Niet bij ons, we gaan voor houten voordeuren op maat. U heeft de vrije keuze in afmeting maar ook in het ontwerp. We leveren deuren en kozijnen in verschillende profielen of kleuren.

Geef vooraf de gewenste afmetingen door. Voordat we aan de slag gaan stellen we eerst een plan op. Bekijk dit plan en geef eventueel nog wijzigingen door. De houten voordeur wordt in fabriek vervaardigd. Hierdoor staan we garant voor de kwaliteit.

Houten voordeur met glas

Op zoek naar een houten voordeur met glas? Vrijwel alles is bij ons mogelijk. Wenst u een houten voordeur met glas dan installeren we dit glas inclusief het kitwerk. Dit hoeft u dus niet zelf te doen.

Ook voor een houten voordeur met kozijn bent u bij ons aan het juiste adres. Geef de juiste afmetingen door, we maken zowel het kozijn als de voordeur geheel op maat.

Onze hardhouten voordeuren

We gaan voor de hoogste kwaliteit, u toch ook? We maken gebruik van een stevige houtsoort: hardhout. Dit is afkomstig van bomen die zeer langzaam groeien. Dit geeft het hout een stevige structuur. Grootste voordeel van hardhout is de duurzaamheid. Sterk en veerkrachtig en hierdoor geschikt voor constructieve toepassingen. Bovendien is hardhout een zeer goede isolater.

Hardhout is onderhoudsvrij. Het heeft een natuurlijke uitstraling waardoor de voordeur perfect bij zowel moderne als authentieke woningen en panden past. Beoordeel de kwaliteit van onze hardhouten voordeuren. U bent van harte welkom in onze showroom.

houten voordeur
Amsterdams profiel
Het Amsterdams profiel

Modern, klassiek of monumentaal

Bij Deluxkozijnen laat u een houten voordeur op maat maken. Hierbij heeft de keuze uit een moderne, klassieke of monumentale voordeur. Kies eventueel een motief of belijning en of u glas in de voordeur wil. Plaatst u naast de houten voordeur nog een raamkozijn? Ook dit maken we volledig op maat. Uiteraard in dezelfde kleur en stijl als de voordeur.

We leveren kozijnen in verschillende profielen. Dit zijn het Nederlands, Amsterdams en passief profiel. In onze showroom treft u de verschillende profielen aan.

Welke kleur voordeur? – Ons advies

Het is niet zo makkelijk om de juiste kleur van de houten voordeur te bepalen. Natuurlijk kunt u voor een ongelakte voordeur gaan, hardhout heeft een warme uitstraling. Uiteraard is het wel beter om de hardhouten voordeur met hardhoutolie te behandelen.

De meeste mensen gaan toch voor een voordeur in een bepaalde kleur. Dit ziet niet alleen mooier uit, ook bepaalt u hiermee de uitstraling van de woning. De meeste mensen kiezen voor wit/crème, groen of blauw. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Bepaal de bouwstijl van de woning. De kleur van de houten voordeur sluit bij voorkeur aan op de kleur van overige kozijnen. Gaat u voor een strakke kleur, koele tinten of een warme uitstraling? Kiest u voor een speels effect dan komt u al snel op de opvallende kleuren uit.

RAL-kleuren

We lakken de houten voordeur in een door u gewenste RAL-kleur. Er zijn meer dan 200 kleuren beschikbaar, u heeft dus voldoende keuze. Vraag eventueel een kleurenwaaier aan, deze vindt u ook bij de bouwmarkt.

ral kleuren
Kleuradvies
Scroll naar boven