DEURKOZIJN

Een deurkozijn vervangen of plaatsen? Bij Deluxkozijnen vindt u kwalitatieve en betaalbare deurkozijnen van hardhout. De hardhouten deurkozijnen zijn compleet af. Hierdoor heeft u zo min mogelijk werk en kunt u zich richten op belangrijke zaken. U heeft de keuze uit verschillende profielen en meer dan 200 verschillende kleuren. Geef uw woning of bedrijfspand een geheel nieuwe uitstraling met een deurkozijn van hoge kwaliteit.

Hardhouten deurkozijn op maat gemaakt

Onze deurkozijnen zijn van hardhout. Dit is een houtsoort die zeer langzaam groeit en hierdoor hard wordt. Dit zorgt voor een stevige structuur en lange levensduur. Niet voor niets geven we de voorkeur aan hardhout boven andere houtsoorten.

Geen project is hetzelfde. Misschien heeft u standaard maten voor de voor- of achterdeur (of binnendeuren). Maar u kunt ook met afwijkende maten te maken krijgen. Bij ons is een hardhouten deurkozijn maatwerk. U geeft de juiste maten door, wij zorgen voor het vervaardigen van de kozijnen en een perfecte afwerking.

hardhouten deurkozijn
Amsterdams profiel
Het Amsterdams profiel

Kozijn met profiel

Een deurkozijn is in verschillende profielen verkrijgbaar. Het profiel bepaalt de uitstraling van de woning. Het is belangrijk om het kozijn zo te plaatsen dat dit één geheel vormt met de muur. Bij een deurkozijn hoort ook een deur. We leveren houten voordeuren, openslaande tuindeuren maar ook een schuifpui is mogelijk.

Onze kozijnen zijn in drie verschillende profielen leverbaar. Het Nederlands profiel kenmerkt zich door een brede stijl. Dit ziet sfeervol uit, voor welke woning het ook bedoeld is. De kozijnen met Amsterdams profiel hebben een authentieke uitstraling. Het passief profiel is speciaal voor goed geïsoleerde woningen. Dit profiel voorkomt het weglekken van warmte.

Deurkozijn van hout, kunststof of aluminium?

Veel mensen kiezen voor een deurkozijn van hout. Hier zit wel verschil in want onze hardhouten deurkozijnen zijn van de beste kwaliteit. Naast duurzaamheid heeft hardhout een warme uitstraling. Een kunststof deurkozijn lijkt onderhoudsvriendelijk maar gaat minder lang mee. Aluminium is sterk maar heeft een kille uitstraling. Daarom geven we de voorkeur aan het hardhouten deurkozijn.

Wilt u de kwaliteit of uitstraling van onze hardhouten deurkozijnen beoordelen? Maak een afspraak en breng een bezoek aan de showroom van Deluxkozijnen. U vindt hier verschillende kozijnen met een keuze in profielen en kleuren.

Deurkozijn vervangen:
geef de maten door

Moet u op korte termijn een deurkozijn vervangen of bij verbouwing/aanbouw een nieuw deurkozijn plaatsen? Het is belangrijk dat u de maten tijdig doorgeeft. We tonen u vooraf een plan. Zo kunt u beoordelen of dit helemaal bij uw wensen of ideeën past. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om nog iets aan te passen.

Aan de hand van de doorgegeven maten produceren we het deurkozijn. Of de deurkozijnen indien u er meerdere nodig heeft. Alles perfect op maat en compleet af.

In elke gewenste kleur

Een deurkozijn moet goed bij de woning en de uitstraling passen. Daarom kiest u de juiste kleur. Het is beter om alle kozijnen aan de buitengevel dezelfde kleur te laten hebben. Maar ook in de woning zelf kiest u voor gelijkwaardige kleuren. Door alles goed op elkaar af te stemmen voorkomt u een onrustig geheel.

Welke kleur deurkozijn moet u kiezen? 90% van de mensen kiest voor witte deurkozijnen en deuren. Vaak gaat het hier om een wittint, dus niet hagelwit. We lakken de deurkozijnen in elke gewenste RAL-kleur. Er zijn meer dan 200 RAL-kleuren beschikbaar, u heeft dus voldoende keuze. RAL-kleurcodes kunt u online of bij de bouwmarkt opvragen.

Online een deurkozijn bestellen

Heeft u geen tijd om een bezoek aan onze showroom te brengen? We bieden de mogelijkheid om uw deurkozijn online te bestellen. Geef hierbij uw wensen, maten en RAL-kleurcode door.

kozijnen op maat
Geef de maten door
Scroll naar boven