SCHUIFPUI

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien in elke gewenste maat en kleur, deze leveren we compleet met voor geïnstalleerd glaswerk. Onze schuifpuien zijn van de hoogste kwaliteit en gaan jarenlang mee. Droomt u al langer van de mooiste schuifpui voor uw woning of pand? Deluxkozijnen komt aan uw wensen tegemoet.

Hardhouten schuifpui – de beste kwaliteit

Wie op zoek gaat naar een schuifpui heeft verschillende mogelijkheden: hout, aluminium of kunststof. Een hardhouten schuifpui heeft verschillende voordelen. Het gaat om hout met een hoge dichtheid waardoor het hard is. Dit maakt een hardhouten schuifpui zeer duurzaam.

We maken niet alleen schuifpuien maar ook hardhouten tuindeuren, voor elk wat wils. Met een schuifpui creëert u een directe verbinding met de tuin. Geniet van meer daglicht en een ruimtelijk effect. Bovendien hoeft u bij het open laten staan van de schuifpui geen ruimte op het terras in te leveren. Een schuifpui vormt een meerwaarde voor de woning.

schuifpui header
Amsterdams profiel
Het Amsterdams profiel

Schuifpui met Amsterdams profiel

Een klassieke schuifpui maar wel in een modern jasje, is dit iets voor u? We leveren bijzondere schuifpuien met een authentieke uitstraling. Het Amsterdams profiel is erg geliefd bij trendsetters maar ook bij liefhebbers van klassiek en antiek. Deze schuifpui van hout is een absolute aanwinst voor verschillende soorten woningen. Het maakt hierbij niet uit of u midden in het stadscentrum of landelijk woont.

Het Nederlands profiel

Bij Deluxkozijnen heeft u alle keuzevrijheid. Naast onze populaire schuifpui met Amsterdams profiel hebben we ook het Nederlands profiel. De kozijnen van deze schuifpui hebben dikkere stijlen. Dit heeft een opvallende maar ook stijlvolle uitstraling.

Schuifpui met passief profiel

Steeds meer woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Helaas kunnen kozijnen warmte doorlekken, dit zorgt voor hogere energiekosten. Een schuifpui kopen met passief profiel? Dit betekent dat het profiel een energiebesparing oplevert. Het heeft een hoge thermische isolatie maar laat daglicht en zonnewarmte zeer goed door.

Twijfelt u tussen de verschillende profielen en weet u niet welke schuifpui het beste bij uw wensen aansluit? Bezoek onze showroom, hier treft u onze kwalitatieve schuifpuien aan. Maak vooraf een afspraak.

Op maat gemaakte schuifpui

Uw huidige schuifpui of de bestaande (openslaande) deur vervangen. Het is belangrijk dat een schuifpui precies past. Geef de maten aan ons door. We gaan hiermee aan de slag en geven u vooraf een plan aan de hand van de doorgegeven maten. U heeft de mogelijkheid om aanpassingen door te laten voeren.

We werken de schuifpui tot in perfectie af. Hierbij verrichten we ook het voorwerk zoals het inzetten van het glas en het kitwerk. U hoeft alleen nog maar voor een goede plaatsing te zorgen.

Schuifpui met loopdeur

Een standaard schuifpui bestaat uit één (grote) schuifdeur die soms in meerdere gedeeltes loopt. Een schuifpui met loopdeur behoort ook tot de mogelijkheden. Naast het schuifgedeelte is dan een aparte loopdeur aanwezig. Dit is vaak alleen mogelijk wanneer u de schuifpui over de gehele lengte van de wand kunt plaatsen.

RAL-kleur – in elke gewenste kleur

Standaard wit of grijs, dit past bij nagenoeg elke woning of inrichting. Misschien wenst u een andere kleur. Bijvoorbeeld modern zwart, natuurlijk groen of opvallend geel. Alles is mogelijk, we spuiten de schuifpui in elke gewenste RAL-kleur.

Een overzicht van RAL-kleuren vindt u bij de bouwmarkt of op internet. Vraag eventueel een kleurenwaaier aan. Het is belangrijk om vooraf goed over de kleur na te denken. Bewaar de door u gekozen RAL-kleurcode goed. Wanneer u de schuifpui later moet overschilderen dan is het praktisch wanneer u de juiste kleurcode weet.

kozijnen op maat
Op maat gemaakte schuifpui
Scroll naar boven