OVER ONS

Maak kennis met Deluxkozijnen

Bij Deluxkozijnen vindt u kwalitatieve en betaalbare kozijnen van hardhout. De hardhouten kozijnen zijn compleet af. Dit houdt in dat de kozijnen in een Ral kleur naar keuze gelakt zijn, reeds afgehangen zijn en al het glaswerk is voor geïnstalleerd, inclusief het kit werk. Hierdoor heeft u zo min mogelijk werk en kunt u zich richten op belangrijke zaken.

U heeft de keuze uit verschillende profielen en meer dan 200 verschillende kleuren. Geef uw woning of bedrijfspand een geheel nieuwe uitstraling.

Bij ons is een hardhouten kozijnen maatwerk. Geen project is hetzelfde. U geeft de juiste maten door, wij zorgen voor het vervaardigen van de kozijnen en een perfecte afwerking.

Onze kozijnen zijn in drie verschillende profielen leverbaar. Het Nederlands profiel kenmerkt zich door een brede stijl. Dit ziet sfeervol uit, voor welke woning het ook bedoeld is. De kozijnen met Amsterdams profiel hebben een authentieke uitstraling. Het passief profiel is speciaal voor goed geïsoleerde woningen. Dit profiel voorkomt het weglekken van warmte.

Wilt u de kwaliteit of uitstraling van onze hardhouten deurkozijnen beoordelen? Maak een afspraak en breng een bezoek aan de showroom van Deluxkozijnen. U vindt hier verschillende kozijnen met een keuze in profielen en kleuren.

Hoogste Kwaliteit

We gaan voor de hoogste kwaliteit, u toch ook? We maken gebruik van een stevige houtsoort: hardhout. Dit is afkomstig van bomen die zeer langzaam groeien. Dit geeft het hout een stevige structuur. Grootste voordeel van hardhout is de duurzaamheid. Sterk en veerkrachtig en hierdoor geschikt voor constructieve toepassingen. Bovendien is hardhout een zeer goede isolater.

Hardhout is onderhoudsvrij. Het heeft een natuurlijke uitstraling waardoor de voordeur perfect bij zowel moderne als authentieke woningen en panden past.

Hardhout is een van de hardste houtsoorten en ontzettend duurzaam. In onbehandelde vorm heeft het een levensduur tot 25 jaar. Doordat we de hardhouten vaste kozijnen van een goede behandeling voorzien kan de levensduur flink oplopen. Hiermee zijn hardhouten kozijnen een waardevolle investering.

Vaak wordt gedacht dat kunststof kozijnen milieuvriendelijker zijn, maar dit klopt niet. Bij het vervaardigen van kunststof komt meer uitstoot vrij. Bovendien hebben houten kozijnen een hogere isolatiewaarde. Hiermee bespaart u veel op de energierekening, maar het is natuurlijk ook beter voor het milieu.

Met goed onderhoud gaan hardhouten kozijnen en deuren zeer lang mee. In de praktijk blijkt dat hardhouten kozijnen en deuren wel minstens 80 jaar lang mee kunnen gaan. Een kunststofkozijn of een kunststof deur gaat gemiddeld 25 tot 50 jaar mee. Dit laat zien dat hardhouten deuren een betere investering zijn.

zwarte kozijn

Positieve eigenschappen hout

  • Hout is een natuurproduct dat warmte uitstraalt.
  • Hout is onderhoudsvriendelijk. En gaat minstens 80 jaren mee.
  • Hout is duurzaam.
  • Hout heeft een hoge brandveiligheid. Bij verbranding komen amper schadelijke rookgassen vrij in vergelijking met kunststof kozijnen.
  • Hout isoleert zeer goed. Het houdt geluid en kou buiten.
  • Hout is sterk. Hout is licht maar kan veel gewicht dragen.
  • Hout is milieuvriendelijk. Bij het groeien van bomen worden grote hoeveelheden CO2 opgenomen.
  • Hout is recyclebaar. Bovendien is hout CO2 neutraal en volledig biologisch afbreekbaar.
Scroll naar boven