PASSIEF PROFIEL

Voor passieve woningen biedt Deluxkozijnen passief 106 aan. In woningen waarbij de gevels en het glas zeer goed worden geïsoleerd, fungeert het kozijn als warmtelek. Passief kozijn 106 is een systeem van energiebesparende kozijnen.

Passief Profiel

  • Gekenmerkt door een ongelooflijke thermische isolatie, met behoud van de hoogste kwaliteit en esthetische waarden.
    Passief 106mm wordt gekenmerkt door een hoge doorlaatbaarheid van zonne-energie en daglicht, waardoor de stookkosten worden verlaagd. De warmte overdrachtscoëfficiënt van de passieve leiding bereikt een waarde van U = 0,5 W / m2K.
  • Wij leveren onze kozijnen met hoogwaardige draaikiep systemen, van het merk Siegenia. Hierdoor wordt het comfort verhoogd, het kozijn heeft namelijk drie standen; draai, kiep en ventilatie stand. Deze zijn te openen met hoppe grepen.
  • Het kozijn met de afmetingen van 67 breed, 106 dik en de vleugel van 106mm Dark red meranti. Het kozijn wordt standaard van HR+++ glas (44mm dik, met een U=0,5) voorzien en netjes afgekit geleverd.
  • De drie-dubbele-kier afdichting (TPE) zorgt voor een perfecte afsluiting. Voor roedeverdeling gebruiken wij wienerspronsen ruitverdeling om de authenticiteit te behouden en een goede
    warmte isolatie te kunnen bieden.

Ook is standaard de afwerking twee keer gegrond en twee keer afgelakt in ral kleur naar keuze.

passief profiel
Scroll naar boven