KOZIJNEN MET DRAAIRAAM/ DRAAI-KIEPRAAM

Een kozijn met draairaam of draai-kiepraam. Onze hardhouten kozijnen leveren we compleet met vooraf geïnstalleerd glaswerk en kitwerk. Keuze uit verschillende profielen, hierdoor past het kozijn perfect bij de uitstraling van de woning of het pand. Bij ons geen standaard kleuren, we bieden namelijk de mogelijkheid om de kozijnen in elke gewenste RAL-kleur te laten lakken.

Hardhouten kozijn met draairaam

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om het raam volledig te openen. We adviseren het kozijn met draairaam dan ook voor kleine ruimtes waar ventileren gewenst is.

Bij een kozijn met draairaam, waarbij het raam naar binnen opent, is het vrij eenvoudig om een horraam aan de binnenkant te monteren. Onze hardhouten kozijnen met draairaam zijn van een zeer goede kwaliteit. Hardhout heeft namelijk een lange levensduur en een natuurlijke uitstraling.

Kozijnen met draai-kiepraam

Het raam volledig openen of op een kiepstand zetten. Bij Deluxkozijnen vindt u de mooiste kozijnen met draai-kiepraam. Deze ramen draaien naar binnen open. Voordeel hiervan is dat de wind er geen vat op heeft, dit voorkomt dat het raam telkens helemaal openwaait. De kiepstand is ideaal voor het ventileren van de woning zonder dat er direct insecten naar binnen komen of de wind naar binnen valt.

Ook onze kozijnen met draai-kiepraam zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit hardhout. Dit hout heeft een stevige structuur en gaat hierdoor jarenlang mee. Hardhout overleeft in veel gevallen het kunststof kozijn.

draai of draai- kiepraam
kozijnen op maat
Op maat gemaakt

Kozijnen op maat gemaakt

We vinden het belangrijk dat kozijnen met draairaam of draai-kiepraam perfect passen. Het maakt hierbij niet uit hoe uw project eruit ziet. We houden ons dan ook niet aan standaard afmetingen. Elk kozijn wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Advies nodig omtrent het opmeten van kozijnen? Neem contact op, we geven u vrijblijvend advies. Geef de juiste maten aan ons door, aan de hand hiervan stellen we een plan op. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om nog één en ander aan te laten passen. Hierna vervaardigen we de kozijnen met draairaam/ draai-kiepraam. Het installeren van het glas inclusief kitwerk nemen we voor onze rekening.

Profiel van houten kozijnen

Deluxkozijnen werkt met drie verschillende profielen. Het Nederlands profiel wordt het meest gekozen. Dit profiel kenmerkt zich door een brede stijl, iets dat er modern maar tegelijkertijd ook tijdloos uitziet. Het Nederlands profiel is dan ook een aanrader voor woningen of panden met uiteenlopende uitstralingen.

Gaat u voor kozijnen met draairaam of een kozijn met draai-kiepraam en is een authentieke uitstraling belangrijk? Dan komt u bij ons Amsterdams profiel uit. Neem een kijkje in onze showroom en laat u verrassen door deze bijzondere uitstraling.

Voor woningen of panden met een uitstekende isolatie adviseren we de kozijnen met passief profiel. Deze kozijnen lekken geen warmte door terwijl ze zonnewarmte wel naar binnen laten. De ideale oplossing om de isolatiewaarde van uw woning nog verder te verbeteren.

Kleur kozijnen binnen en buiten

Veel houten kozijnen (draairaam of draai-kiepraam) hebben een witte/crèmekleur. Dit is een tijdloze en ‘veilige’ kleur die bij verschillende soorten woningen of gebouwen past. We maken het mogelijk om de kozijnen in elke gewenste RAL-kleur te laten lakken. Vraag een kleurenwaaier bij de bouwmarkt of online aan.

We raden spierwit af. Wilt u toch lichte kozijnen, kies dan liever voor crème. Donkere kozijnen zien er strak uit maar lijken optisch kleiner. De hardhouten kozijnen zijn op elk gewenst moment overschilderbaar.

Bezoek de showroom

Twijfelt u tussen kozijnen met draairaam of kozijnen met draai-kiepraam? In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden. Vergelijk de profielen, kies een kleur en bepaal de afmeting. Maak vooraf een afspraak.

ral kleuren
Kozijnen in elke gewenste RAL-kleur
Scroll naar boven