Kozijnhout op maat

Kozijnhout; hardhout kozijnhout op maat met duurzaam karakter

Kozijnhout is er letterlijk in alle soorten en maten, al kunt u het idee hebben dat dit niet zo is wanneer u alleen bij de groothandel kijkt. Als specialist op het gebied van kozijnhout kunnen we alle mogelijke soorten kozijnhout voor u maken. Praktisch, want een kozijn hoeft echt niet standaard te zijn. Heeft u hardhout kozijnhout nodig voor het renoveren van een uniek kozijn of wilt u een compleet uniek kozijn laten maken met kozijnhout naar uw eigen wensen? Dan klopt u gewoon bij ons aan. Met onze kennis van houtsoorten en ervaring met kozijnen zijn we altijd in staat om u precies te leveren wat u nodig heeft.

Altijd kozijnhout op maat wanneer u voor ons kiest

Bent u op zoek naar kozijnhout, dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een specifieke houtsoort, afwijkende afmetingen of andere wensen waaraan voldaan moet worden, bijvoorbeeld om de functionaliteit van het kozijn te kunnen waarborgen. Het is belangrijk dat u kiest voor het juiste kozijnhout, omdat de kozijnen vaak een belangrijk deel van de woning vormen. De kozijnen kunnen opzettelijk een opvallende rol spelen in het ontwerp, maar kunnen ook juist volledig opgaan in het uiterlijk van de woning. Daarom vindt u bij ons alle verschillende soorten kozijnhout gewoon onder één dak.

Het kan lastig zijn om het juiste kozijnhout te vinden. Zeker wanneer er verschillende houtsoorten voor u klaarliggen en u de keuze heeft uit alle mogelijke vormen en afmetingen. Daarom helpen we u graag persoonlijk verder met advies op maat. Weet u ongeveer of precies wat u nodig heeft, dan geeft u dit aan ons door. Wij gaan vervolgens aan de slag met een schets. Keurt u de schets en de offerte goed, dan maken we het kozijnhout voor u op maat, zodat we direct de levering klaar kunnen maken.

Wanneer kiest u voor kozijnhout op maat?

Kozijnhout op maat is altijd een goede optie wanneer u gaat renoveren, verbouwen of een nieuwbouwproject in de steigers heeft staan. Bij u kunt u kozijnhout op maat bestellen wanneer u één kozijn wilt laten maken dat uniek is, maar ook wanneer u een compleet gebouw van uniek kozijnhout wilt voorzien, kunt u gewoon bij ons terecht. Ongeacht of u een particulier bent of een bouwbedrijf heeft gaan we graag voor u aan de tekentafel zitten om een ontwerp op maat te maken.

Wilt u meer dan alleen kozijnhout als een halffabricaat? Geen enkel probleem; wij leveren ook compleet afgewerkte kozijnen, zoals complete schuifpuien, kantelramen en ramen in passieve kozijnen. Laat ons weten wat u zoekt en wij maken een schets en prijs op maat, zodat u direct weet wat de mogelijkheden zijn. Kiest u voor een compleet kozijn, dan kunt u direct kiezen uit verschillende houtsoorten, meer dan 200 RAL-kleuren en wordt het kozijn altijd afgehangen en volledig afgewerkt bij u geleverd. Ongeacht of dat bij uw huis is, of juist op een bouwproject.

vast kozijn
houten-kiepraam-kozijnen

Waarom kiest u voor ons hardhouten kozijnhout?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor hardhouten kozijnhout op maat, maar waarom zou u dit nou uitgerekend bij ons bestellen? Onze klanten kiezen voor ons kozijnhout omdat zij graag optimaal gemak willen. Aangezien wij experts zijn op het gebied van hout én kozijnen, zijn we altijd in staat om mee te denken en oplossingen op maat te bieden voor iedereen die kozijnen of kozijnhout nodig heeft.

Dat is niet alles. Wanneer u kiest voor ons kozijnhout, dan kiest u altijd voor het beste product. Niet alleen voor uzelf, hoewel de levensduur van ons kozijnhout dit een zeer interessante optie maakt, maar ook voor het milieu. Ons kozijnhout is namelijk een bewuste keuze; de bomen worden op een duurzame manier verbouwd en gekapt, waarmee ons kozijnhout milieuvriendelijk is. Dat is een bijzonder aantrekkelijke keuze tegenwoordig, omdat we steeds vaker kiezen voor de bewuste optie wanneer we bouwen, leven en wonen.

Wilt u naast de beste prijzen voor kozijnhout en de beste kwaliteit ook kunnen profiteren van optimale service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan graag met u aan tafel zitten om de mogelijkheden door te nemen en te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u altijd een afspraak maken bij ons in de showroom, zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij kunnen doen. Daar kunnen we u uiteraard ook altijd persoonlijk antwoord geven op uw vragen. Daarmee weten we zeker dat iedereen bij ons kan slagen voor kozijnhout op maat.

Waarom is een houten kozijn eigenlijk zo’n goede keuze?

Kozijnhout is veel milieuvriendelijker dan kozijnen van een ander materiaal. U kunt hierbij denken aan de uitstoot en de belasting op het milieu. Ons hout wordt duurzaam verbouwd en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Een ander groot voordeel aan houten kozijnen is dat de isolatiewaarde van hout hoog ligt. Een prettig voordeel wanneer er bespaard moet worden op de energiekosten of wanneer u de nul-op-de-meter-woning van de toekomst nu alvast voor wilt bereiden. Wordt het kozijnhout op de juiste manier gemonteerd en wordt er gekozen voor glas met een hoge isolatiewaarde, dan resulteert dit altijd in lagere kosten voor het opwarmen en koelen van de woning.

Een ander voordeel aan kozijnhout dat niet vergeten mag worden, is dat de levensduur van kozijnhout bijzonder lang is. Wist u dat houten kozijnen tot wel 80 jaar mee kunnen gaan? Uiteraard komt daar wel onderhoud bij kijken, maar eenmaal per jaar schoonmaken met een doek en een sopje is genoeg om de kozijnen de aandacht te geven die nodig is. Aangezien ons kozijnhout altijd geleverd wordt met hoogwaardige lak, kunt u erop rekenen dat u de aankomende 15 tot 20 jaar geen omkijken heeft naar het schilderwerk.  Dat betekent dus niet alleen een lange levensduur voor het kozijnhout, het betekent ook dat het materiaal bijzonder onderhoudsarm is en dat is een prettig bijkomend voordeel.

Wat kunt u met ons kozijnhout?

Aangezien wij experts zijn op het gebied van hout en kozijnen, kunt u met ons kozijnhout eigenlijk alle kanten op. Bent u van plan om een schuifpui te maken met afwijkende, grotere afmetingen, een kiep-kantelraam dat verre van standaard is en dat makkelijk geplaatst moet kunnen worden, of bent u op zoek naar een reeks aan unieke voordeuren om een nieuwbouwproject op te kunnen zetten? Voor al deze klussen kunt u bij ons terecht. Wanneer we weten wat u nodig heeft en wat uw budget is, kunnen we direct voor u aan de slag. Dat begint altijd met een schets en een prijsvoorstel op maat, zodat u precies weet wat u kiest en wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben bijzonder lange ervaring met het maken van kozijnhout. Niet alleen weten we wat we met het hout kunnen doen, we weten ook aan welke eisen het kozijn moet voldoen. U kunt daarbij denken aan de richtlijnen voor nieuwbouw, maar ook aan zaken zoals de verankering van een compleet kozijn met ramen; praktisch wanneer het gaat om grotere kozijnen of zwaarder glas.

Dat is tegelijkertijd wat het makkelijker maakt voor u. Kiest u voor ons, dan kiest u niet voor een groothandel. U kiest voor een expert met kennis van kozijnhout en kozijnen op maat, waarbij we altijd in staat zijn om met u mee te kijken en advies op maat te leveren, zodat u precies het product krijgt wat u nodig heeft.

Kan ik ook kozijnhout bestellen voor bijzonder grote projecten?

Als expert op het gebied van kozijnhout in alle soorten en maten staan we klaar om u te helpen met speciaal kozijnhout, een compleet kozijn op maat of meerdere kozijnen die u binnen korte tijd geleverd wilt hebben. Bent u echter een aannemer en heeft u een veel groter project waarbij u veel meer verschillende of juist dezelfde kozijnen nodig heeft? Neemt u dan vooral zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe eerder we samen een ontwerp kunnen bepalen en tot een prijs kunnen komen, hoe beter wij in staat zullen zijn om de levering op de gewenste tijd te kunnen regelen.

Wij zorgen er dan ook voor dat u detailtekeningen krijgt. Dit gebeurt voor de levering, zodat u de tijd heeft om het plaatsen van de kozijnen direct voor te bereiden. Onze kozijnen worden compleet afgewerkt en afgehangen geleverd, zodat deze direct geplaatst kunnen worden door uw mensen. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat de kozijnen geleverd worden door een professional. Op die manier zorgen we er niet alleen voor dat onze kozijnen onbeschadigd aankomen, we zorgen er ook voor dat de kozijnen zo geleverd kunnen worden dat u deze makkelijk kunt gebruiken; u bepaalt zelf waar de kozijnen uitgeladen worden.

Verschillende specialisten en bouwbedrijven bestellen hun kozijnhout bij ons; van losse delen tot complete kozijnen die afwijkende maten of andere unieke eigenschappen hebben. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kozijnhout op maat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Indien gewenst kunnen we ook bij u op locatie langskomen om u persoonlijk te helpen met antwoorden en aanbevelingen op maat. Ook bij uiteenlopende of ingewikkelde projecten staan we klaar om u op maat verder te helpen, zodat u zeker weet dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kozijnen; dat regelen wij namelijk voor u.

kozijnen op maat
houtwerk kozijnen

Daarom kiest u voor de specialist op het gebied van kozijnhout

Wilt u zeker weten dat het kozijnhout helemaal in orde is en dat u altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen, dan komt u eigenlijk altijd bij de specialist terecht. Aangezien wij alle soorten kozijnhout op maat kunnen maken en kunnen leveren in elke gewenste kleur, maken we het u vooral makkelijk. Dat kunt u zien aan de service op maat, de showroom waar we u graag persoonlijk helpen, en ook de leveringen door een professional. Ook zorgen wij ervoor dat onze complete kozijnen altijd direct op de juiste plek geplaatst kunnen worden. Alle voorbereidingen aan het kozijn zelf zijn namelijk al door ons verricht. Wilt u meer weten over het plaatsen van houten kozijnen of het correct plaatsen van kozijnhout, dan kunt u altijd op onze website kijken. Daar vindt u veel meer informatie over kozijnen en wat wij u kunnen bieden. Komt u er niet uit of heeft u specifieke vragen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met onze kennis en ervaring zijn we altijd in staat om u service en antwoorden op maat te bieden.

Hoewel deze lijst aan eisen nauwelijks te combineren lijkt, is dit precies wat u kunt verwachten van onze hardhouten kozijnen. Door bewust hout te verbouwen, kunnen we spreken van duurzaam hout waarbij de bomen gedurende hun groei tot eindproduct ook nog eens zorgen voor een schonere lucht door middel van de fotosynthese.

Ook isoleren houten kozijnen veel beter, waardoor er minder energie nodig is om de woningen of bedrijfspanden te verwarmen of te koelen. Al met al kunnen we dus met gemak stellen dat de hardhouten kozijnen de toekomst zijn, zeker met een levensduur die boven de 70 jaar ligt.

Altijd het kozijnhout dat u nodig heeft, dat is waarom u kiest voor ons

Wanneer u op zoek bent naar kozijnhout, dan wilt u vooral de beste kwaliteit. Enerzijds omdat het belangrijk is dat een lange levensduur gegarandeerd moet worden. U wilt niet binnen korte tijd weer aan de slag moeten met de kozijnen immers. Tegelijkertijd is de kwaliteit belangrijk voor de functionaliteit van het kozijn. U wilt niet dat het kozijn binnen een aantal jaar ineens verzakt blijkt te zijn of dat het raam niet meer open kan. Daarom werken we alleen met de beste houtsoorten en houden we rekening met wat belangrijk is wanneer het kozijn geplaatst én gebruikt wordt.

U kunt bij ons terecht voor kozijnhout in alle soorten en maten, inclusief alle mogelijke kleuren. Dat betekent dat we altijd het kozijnhout kunnen leveren dat u nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan met uw woning of het project van uw klant. Wilt u meer informatie over wat wij precies kunnen bieden of welke prijzen u aan moet denken, dan vindt u meer informatie op onze website. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken bij ons in de showroom, zodat we u direct een aantal voorbeelden kunnen laten zien. Wilt u ons liever direct spreken? Neemt u dan contact met ons op via de website zodat we u persoonlijk antwoord kunnen geven op uw vragen of een voorstel op maat kunnen doen voor het kozijnhout dat u nodig heeft.

Scroll naar boven