Houten schuifpui op maat

Houten schuifpui op maat bestelt u gewoon bij de expert

Met een houten schuifpui op maat wordt het aanzienlijk makkelijker om een complete schuifpui te (laten) plaatsen. Heeft u een afwijkende afmeting nodig of bent u op zoek naar een unieke schuifpui waarbij u uw eigen wensen terug wilt laten komen in de schuifpui? Dan hoeft u niet bij de groothandel te kijken; deze heeft namelijk alleen maar standaardproducten en dat is niet wat u wilt. Aangezien wij alle kozijnen compleet op maat maken vanaf uw wensen naar de schets tot het uiteindelijke eindproduct, kunt u erop rekenen dat wij altijd de perfecte schuifpui op maat kunnen maken voor u.

Daarbij maakt het niet uit of u een particulier bent en op zoek bent naar één schuifpui op maat of dat u juist een aannemer bent die een groter aantal schuifpuien op maat wil bestellen om zo aan de slag te gaan voor uw klanten. Wij helpen u altijd graag persoonlijk verder. Vertelt u ons vandaag nog wat u nodig heeft, dan gaan wij voor u aan de tekentafel zitten om een functionele, unieke houten schuifpui op maat te ontwerpen voor u. Keurt u het ontwerp en het prijsvoorstel goed, dan gaan we voor u de werkplaats in om de perfecte schuifpui voor u te maken.

Het gemak van een houten schuifpui op maat

Wanneer u aan de slag gaat met uw woning of uw bedrijfspand, dan is de kans groot dat u specifieke wensen heeft. Misschien heeft u zelfs wel een beeld in uw hoofd over hoe het er uiteindelijk uit moet komen te zien. Daarnaast heeft elk gebouw eigen richtlijnen en eisen. Om het simpel te stellen; u kunt geen schuifpui van 3 meter plaatsen wanneer de gevel 2,5 meter is. En wanneer de schuifpui die u graag wilt uitsluitend geleverd kan worden met een breedte van 3 meter, dan houdt het verhaal al snel op.

Dat is waarom wij uitsluitend kozijnen op maat aanbieden. Bij ons vindt u alle mogelijke kozijnen waarbij u altijd zelf bepaalt hoe de kozijnen eruit komen te zien en welke afmetingen u nodig heeft. Dat geldt uiteraard ook voor onze houten schuifpuien op maat die gemaakt worden van het beste hout. Daarnaast maken we het u graag nog veel makkelijker, bijvoorbeeld door de hardhouten schuifpuien op maat compleet te leveren. Het glas is al geplaatst, de kozijnen zijn volledig behandeld en gelakt in de RAL-kleur die u gekozen heeft. Het enige dat nog moet gebeuren, is het plaatsen van de schuifpui zelf dus.

We regelen zelfs het transport voor u. Daar rekenen we een kleine vergoeding voor, maar dan weet u wel direct zeker dat het transport op de juiste manier afgehandeld wordt. Dat is belangrijk om te kunnen garanderen dat het kozijn onbeschadigd en onvervormd geleverd wordt én exact op de plek afgeleverd kan worden. Daarmee is het grootste gedeelte van het werk al gedaan voordat u de mouwen op heeft kunnen stropen.

vast kozijn
houten-kiepraam-kozijnen

Voor welke gebouwen kunnen wij hardhouten schuifpuien op maat leveren?

Aangezien wij specialist zijn op het gebied van houten kozijnen, kunt u bij ons terecht voor houten schuifpuien op maat voor alle mogelijke gebouwen. Dat kan een bedrijfspand zijn waarbij u een grotere schuifpui wilt hebben om klanten toegang tot het terras te verschaffen. Het kan ook een houten schuifpui met toegang tot de achtertuin zijn, of een schuifpui op maat voor uw chalet zodat u nog meer kunt genieten van uw (vakantie)verblijf.

Aangezien wij op de hoogte zijn van alle geldende regels en richtlijnen, zijn wij altijd in staat om producten op maat te leveren. Onze houten kozijnen worden dan ook overal in Nederland ingezet; van bedrijfspanden tot villa’s en van vrijstaande woningen tot rijtjeswoningen waarbij ook rekening gehouden moet worden met de buren.

Het maakt voor ons dus niet uit wat voor gebouw u wilt voorzien van een schuifpui. Wij kunnen altijd een schuifpui van hout op maat leveren, waarbij we kunnen garanderen dat ons product voldoet aan de eisen die u doorgegeven heeft en de richtlijnen of regels voor het gebouw waarin de pui geplaatst moet worden. Daarmee weet u zeker dat u bij ons altijd kiest voor optimaal gemak en de beste producten.

Hoe werkt het bestellen van een schuifpui op maat eigenlijk?

Bent u op zoek naar een schuifpui op maat en wilt u het zo makkelijk mogelijk hebben, dan zijn er een aantal opties wanneer u voor ons kiest. Het makkelijkste is contact met ons op te nemen. Wanneer u weet wat u wilt hebben en welke afmetingen de houten schuifpui moet hebben, kunnen wij direct aan de tekentafel gaan zitten om een schets te maken. Is deze af, dan laten we het ontwerp aan u zien en kunnen we u direct een prijsvoorstel voorleggen zodat u precies weet wat u kiest wanneer u met ons in zee gaat. Is het ontwerp niet naar uw wens of wilt u aanpassingen laten doen, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Pas na uw akkoord gaan we aan de slag met het maken van de hardhouten schuifpui op maat, waarbij we u direct laten weten wanneer het product gereed is en geleverd kan worden op het door u aangegeven adres.

U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te boeken in onze showroom. Daar kunt u verschillende kozijnen bekijken die wij gemaakt hebben. Handig om inspiratie op te doen of direct te kijken wat de concrete mogelijkheden zijn voor de schuifpui die u in gedachten heeft. Uiteraard staan we ook klaar om u persoonlijk advies te geven in onze showroom. Heeft u vragen of wilt u meer weten om de juiste keuze te kunnen maken, maakt u dan vandaag nog een afspraak zodat we samen met u kunnen kijken hoe de schuifpui eruitziet die naadloos past bij uw wensen en het gebouw waarin deze geplaatst moet worden.

Hoe duurzaam zijn de houten schuifpuien op maat?

Als iets tegenwoordig belangrijk is bij hoe we wonen, dan is het de duurzaamheid. Duurzaam wonen heeft te maken met de dagelijkse keuzes die we maken, zoals de hoogte van de thermostaat en de manier van verwarmen. Maar het heeft uiteraard ook te maken met het gebouw zelf. Hoe beter de isolatie geregeld is, hoe lager het energieverbruik uitvalt, omdat er minder energie nodig is om de woning of het bedrijfspand te verwarmen of te koelen. Hoe scoren de houten schuifpuien nou eigenlijk in dit opzicht?

Houten schuifpuien dragen op verschillende vlakken bij aan de duurzaamheid. Zeker wanneer u kiest voor onze houten kozijnen. (Hard)houten kozijnen bieden een veel betere isolatiewaarde dan veel van de andere materialen die u kunt kiezen. Wanneer de houten schuifpui op de correcte manier geplaatst wordt (meestal door een professional, aangezien het een grotere klus is), dan isoleert het houten kozijn bijzonder goed en is er genoeg ruimte om de afwerking op maat te kunnen regelen. Bouwen met hout is immers relatief eenvoudig. Kiest u ook nog voor glas met een hogere isolatiewaarde, dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Waar vroeger gold dat een schuifpui altijd zorgde voor een hoger energieverbruik, is dat tegenwoordig echt niet meer nodig.

Laten we ook even kijken naar het hout dat gebruikt wordt om de houten kozijnen op maat te maken. Bouwen met hout is immers niet per definitie duurzaam. Daarom zijn er tal van certificaten opgezet om duurzaam hout makkelijker herkenbaar te maken. Zoals u al vermoedt, gebruiken wij uitsluitend duurzaam hout bij het maken van onze houten kozijnen. Door de bewuste bosbouw en kap van de bomen is het hout dat wij gebruiken zelfs volledig milieuvriendelijk. Dat is mede mogelijk door de fotosynthese die de bomen zelf doen tijdens het groeien totdat zij klaar zijn om ingezet te worden voor de kozijnen die u nodig heeft.

Daarmee is de keuze voor een houten schuifpui op maat bij ons dus niet alleen een makkelijke en praktische beslissing voor u, het is ook nog eens een bewuste keuze waarbij gedacht is aan het milieu. De sterke kwaliteit van ons hout draagt overigens op nóg een manier bij aan de duurzaamheid, onder andere de duurzaamheid van uw portemonnee. Onze houten kozijnen hebben namelijk een zeer lange levensduur. Kiest u voor een houten schuifpui (of een ander kozijn), dan hoeft u zich heel lang geen zorgen te maken over het vervangen van dat kozijn of die pui.

kozijnen op maat
houtwerk kozijnen

Zit er niet ongelooflijk veel onderhoud aan een houten schuifpui?

Houten schuifpuien of houten schuifpuien hebben de naam dat zij veel onderhoud nodig hebben. Dat is een fabeltje. Wanneer u eens per jaar de ramen lapt in de schuifpui en de tijd kunt nemen om ook het kozijnwerk mee te nemen met een zachte doek en een sopje zonder agressieve schoonmaakmiddelen, dan is het jaarlijks onderhoud al geregeld. Aangezien wij de houten schuifpuien compleet gelakt leveren, in lak van bijzonder hoge kwaliteit, hoeft u zich de komende vijftien jaar ook geen zorgen te maken over het schilderwerk.

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw houten schuifpui of wilt u weten wat u zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat de levensduur van de houten schuifpui zo lang mogelijk blijft, dan helpen we u graag verder met advies op maat over het onderhoud aan de schuifpui. Uiteraard kunt u dit ook laten regelen door een expert, maar door het zelf te doen kunt u flink besparen op de kosten.

Voor het onderhoud hoeft u de houten schuifpui dus niet te laten. Zeker niet wanneer u van tevoren goed nadenkt over wat u precies nodig heeft of overlegt met ons. Wanneer de schuifpui direct volledig naar wens geleverd en geplaatst kan worden (denk aan kleur, vorm en functionaliteit), dan scheelt dit immers direct al.

Waarom kiest u voor een houten schuifpui op maat?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een houten schuifpui. Zo kunt u denken aan het onderhoudsgemak, de voordelen van het bestellen van een schuifpui op maat die direct geplaatst kan worden en geleverd kan worden in de juiste kleur zodat u hier geen omkijken naar heeft. Ook op het gebied van de isolerende waardes en de uitstraling van het houten kozijn zijn er tal van voordelen die ervoor zorgen dat veel van onze klanten kiezen voor een houten schuifpui. Daarnaast is een schuifpui in een woning of bedrijfspand gewoon ideaal omdat dit ervoor zorgt dat u makkelijker naar de tuin kunt komen of de ruimte kunt luchten. Zeker met kinderen en huisdieren is een houten schuifpui een ideale optie, vooral met een omsloten tuin of een terras waar lekker gespeeld kan worden.

Aangezien u bij ons altijd een schuifpui kunt vinden die volledig voldoet aan uw wensen en eisen, weet u zeker dat u bij ons altijd kunt slagen voor een schuifpui die exact biedt wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld een bijzonder brede of juist smalle schuifpui, of wat te denken van een hogere, zwarte schuifpui om direct wat meer karakter te bieden aan uw woning of bedrijfspand?

Mogen wij een houten schuifpui op maat voor u maken?

Bent u op zoek naar een houten schuifpui en moet dit idealiter een (hard)houten schuifpui op maat zijn, omdat de standaardpuien eigenlijk nauwelijks of niet bieden wat u zoekt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar om te luisteren naar de specifieke eisen en wensen die u heeft. Weet u al wat u zoekt en wat de afmetingen moeten zijn van de schuifpui die geplaatst moet worden in uw woning of bedrijfspand? Vraagt u dan vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan zodat we u direct een voorstel op maat kunnen doen. U kunt er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen zodat we u persoonlijk advies kunnen geven over onze houten schuifpuien op maat. Wilt u liever écht persoonlijk met ons in gesprek? Dan kunt u vandaag nog een afspraak maken in onze showroom, zodat we u direct kunnen laten zien wat wij voor u kunnen doen en hoe onze houten schuifpuien eruitzien en hoe uniek we het precies kunnen maken voor u.

Scroll naar boven