HOUTEN KOZIJNEN UTRECHT

Houten kozijnen in Utrecht; direct online te bestellen

Houten kozijnen in Utrecht zoeken, dat is makkelijker dan u denkt. Op onze website vindt u namelijk exact wat u nodig heeft. Van informatie tot kozijnen, van complete uitzetramen tot schuifpuien en altijd met persoonlijk advies. Al onze houten kozijnen in Utrecht zijn maatwerk en worden vervaardigd uit de beste materialen, zodat we optimale kwaliteit kunnen garanderen. Altijd tegen scherpe prijzen en met oog voor detail, zodat u de kozijnen direct kunt (laten) plaatsen wanneer wij deze bij u aan de deur leveren.

Uiteenlopende soorten en kleuren houten kozijn in Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar houten kozijnen in Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vindt u het ook zo vervelend dat u vastzit aan bepaalde standaardafmetingen en vormen, waardoor u geen vrije keuze heeft en eigenlijk nooit de kozijnen kunt kiezen die u echt wilt? Daar maken wij een einde aan. Bij ons laat u namelijk weten welke afmetingen uw houten kozijnen in Utrecht moeten hebben en welke van de RAL-kleuren gebruikt moet worden bij het verven. Wij maken een schets en kijken samen met u naar het resultaat. Gaat u akkoord, dan gaan wij aan de slag met het maken van de houten kozijnen. Zo ziet u dat wij niet aan standaardproducten doen; bij ons is alles maatwerk. Dit zorgt er ook voor dat afwijkende afmetingen, kleuren of vormen geen probleem voor ons zijn. Zelfs de kozijnen in de authentieke Amsterdamse stijl kunt u gewoon bij ons bestellen. Door de jaren heen hebben we regelmatig houten kozijnen voor monumentale mogen vervaardigen en daar zijn wij trots op. Geen gedoe meer met standaardmaten en -kleuren, maar volledige keuzevrijheid waarbij u erop kunt rekenen dat wij altijd letten op de kwaliteit, zodat u de beste houten kozijnen direct bij ons kunt bestellen. Uiteraard ook inclusief levering aan huis of op locatie.

VAST KOZIJN

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt tegen…

DRAAI OF DRAAI-KIEPRAAM

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om…

UITZETRAAM

De mooiste en meest praktische houten uitzetramen vindt u bij Deluxkozijnen. Kies uit verschillende kleuren en profielen. Het houten uitzetraam is ideaal in de badkamer…

TUINDEUREN

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee…

SCHUIFPUI

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien…

HOUTEN VOORDEUR

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeur…

Welke kozijnen van hout kunt u bij ons bestellen?

Het maakt niet uit wat voor soort houten kozijn u zoekt; wij hebben het namelijk allemaal. Zo kunt u bij ons terecht voor uitzetramen, houten voordeuren (ook met glas), schuifpuien, tuindeuren, vaste kozijnen en draai- en draai-kiepramen. Heeft het iets te maken met een kozijn en glas, dan kunt u het bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat alles volledig afgewerkt bij u afgeleverd wordt. Het enige dat nog gedaan moet worden, is het plaatsen van de kozijnen. Heeft u daar wat informatie over nodig, dan vindt u dat uiteraard ook bij ons op de website.

Uiteraard verzorgen we ook het transport voor u, waarbij we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de houten kozijnen in Utrecht in optimale staat bij u geleverd worden. Daarvoor brengen we wel een bescheiden bedrag in rekening, vanwege de tijd die hiermee gepaard gaat.

Wilt u eerst eens kijken naar onze hardhouten kozijnen of wilt u met ons overleggen over de mogelijkheden? Dan kunt u altijd onze showroom bezoeken in Kesteren, waar u alle producten gewoon rustig kunt bekijken, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

ONZE WERKWIJZE

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Kesteren u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons.
Wij leveren enkel de beste kwaliteit tegen de beste service.
Uw vraag

Heeft u een specifieke vraag? Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Schetsen

Wij maken aan de hand van uw aanvraag een 2D tekening op maat. We lopen alle tekeningen langs, denken mee over bijvoorbeeld de draairichting van ramen, de te kiezen kleur, enzovoorts. Wij betrekken u in het proces en nemen u mee langs alle keuzemomenten. Want betrokken klanten zijn tevreden klanten. En dat is voor u net zo belangrijk als voor ons.

Productie

Ben je akkoord met de tekeningen? Dan maken wij je kozijnen of deuren. Perfect op maat.

Levering

Uw bestelling leveren wij op het gewenste adres volgens afspraak. Let op: we brengen bezorgkosten in rekening, dan weet je dat het vervoer goed is geregeld.

Houten kozijnen in Utrecht vandaag nog online bestellen

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Utrecht, neemt u dan vooral eens een kijkje op onze website. U kunt direct de gewenste afmetingen doornemen of eerst contact opnemen met een van onze specialisten. Wij kijken namelijk graag met u mee om te kijken welk kozijn het beste past bij uw behoefte. Van ons kunt u vakwerk verwachten, waarbij altijd producten op maat gemaakt worden van de beste materialen, zodat u de best mogelijke houten kozijnen in Utrecht altijd bij ons kunt vinden.

WAT ONZE KLANTEN
OVER ONS ZEGGEN

“Zeer klantvriendelijk geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Raad Deluxkozijnen iedereen aan!”
“Professionele afwerking en klantvriendelijk geholpen.”
“Nadat we in de showroom hadden gekeken, viel onze keuze op het Amsterdams profiel. Kozijn past perfect bij ons huis.”
Scroll naar boven