HOUTEN KOZIJNEN DEN BOSCH

Houten kozijnen in Den Bosch; direct klaar om te plaatsen

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Den Bosch en vindt u flexibiliteit minstens zo belangrijk als scherpe prijzen, dan loont het zeker om eens op onze website te kijken. Bij ons vindt u namelijk uitsluitend maatwerkkozijnen van hout in Den Bosch. Speciale afmetingen, authentieke stijlen voor monumentale panden, of juist een creatieve oplossing voor een nieuwbouwwoning; wij leveren het allemaal. U geeft ons de afmetingen, kleuren en wensen door en wij gaan direct aan de slag met het maken van een schets. Is die naar wens, dan zetten we de productie in gang, zodat we het houten kozijn in Den Bosch binnen korte tijd bij u aan de deur kunnen leveren. Wilt u meer weten over wat wij te bieden hebben, dan kijkt u gewoon eens rond op onze website, boekt u een afspraak in de showroom in Kesteren of neemt u contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Houten kozijnen in Den Bosch met aandacht voor detail en uw wensen

Heeft uw zoektocht naar houten kozijnen in Den Bosch vooral frustratie en ergernis opgeleverd? Dat kunnen we ons goed voorstellen. De meeste groothandels en verkopers hebben namelijk alleen de standaardafmetingen en kleuren en dat is lang niet altijd wat u nodig heeft. Sterker nog, wanneer u een woning aanpast of laat bouwen, is het lang niet altijd mogelijk of wenselijk om rekening te houden met de afmetingen die als standaard aangemerkt worden. Het is veel interessanter om de andere kant op te werken; uw eigen ideeën tot leven laten komen en vervolgens een kozijn vinden dat hierbij past.
Dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Bij ons vindt u alle mogelijke houten kozijnen in Den Bosch, zoals schuifpuien, draai-kiepramen en houten voordeuren, zelfs met glas. Wij maken alles zelf op bestelling, wat betekent dat we alle mogelijke kozijnen voor u kunnen realiseren. Ook wanneer deze sterk afwijken van de standaardmaten of verhoudingen. U bepaalt zelfs in welke RAL-kleur het kozijn geverfd moet worden. Wij zorgen ervoor dat elk kozijn dat we bij u bezorgen direct geplaatst kan worden, of opgeslagen. De kozijnen zijn geverfd, afgehangen en daarmee direct te gebruiken.

VAST KOZIJN

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt tegen…

DRAAI OF DRAAI-KIEPRAAM

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om…

UITZETRAAM

De mooiste en meest praktische houten uitzetramen vindt u bij Deluxkozijnen. Kies uit verschillende kleuren en profielen. Het houten uitzetraam is ideaal in de badkamer…

TUINDEUREN

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee…

SCHUIFPUI

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien…

HOUTEN VOORDEUR

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeur…

Het transport van houten kozijnen in Den Bosch

Wij regelen graag het transport van de houten kozijnen naar uw woning of de locatie waar de houten kozijnen in Den Bosch geplaatst of opgeslagen moeten worden. Dit doen we tegen een kleine vergoeding, omdat we daarmee de benodigde tijd in kunnen zetten om alle voorzorgsmaatregelen te treffen en het transport goed te regelen.

Onze houten kozijnen worden op bestelling gemaakt voor u. Daarbij gebruiken we uitsluitend de beste materialen, omdat we daarmee de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen, net als de lange levensduur van onze kozijnen. Tel daar het transport door specialisten bij op en u ziet direct waarom onze kozijnen een logische keuze zijn wanneer u de beste prijs-kwaliteitverhouding wilt.

ONZE WERKWIJZE

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Kesteren u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons.
Wij leveren enkel de beste kwaliteit tegen de beste service.
Uw vraag

Heeft u een specifieke vraag? Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Schetsen

Wij maken aan de hand van uw aanvraag een 2D tekening op maat. We lopen alle tekeningen langs, denken mee over bijvoorbeeld de draairichting van ramen, de te kiezen kleur, enzovoorts. Wij betrekken u in het proces en nemen u mee langs alle keuzemomenten. Want betrokken klanten zijn tevreden klanten. En dat is voor u net zo belangrijk als voor ons.

Productie

Ben je akkoord met de tekeningen? Dan maken wij je kozijnen of deuren. Perfect op maat.

Levering

Uw bestelling leveren wij op het gewenste adres volgens afspraak. Let op: we brengen bezorgkosten in rekening, dan weet je dat het vervoer goed is geregeld.

Kiest u ook voor onze houten kozijnen in Den Bosch?

Zoekt u kwalitatieve houten kozijnen in Den Bosch en vindt u flexibiliteit belangrijk, omdat u niet vast wilt zitten aan standaardafmetingen, verhoudingen en kleuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u een overzicht van ons brede productaanbod. U kunt altijd een afspraak maken om te kijken in onze showroom in Kesteren. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie, of persoonlijke begeleiding? Dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag aan de beste houten kozijnen in Den Bosch voor uw situatie.

WAT ONZE KLANTEN
OVER ONS ZEGGEN

“Zeer klantvriendelijk geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Raad Deluxkozijnen iedereen aan!”
“Professionele afwerking en klantvriendelijk geholpen.”
“Nadat we in de showroom hadden gekeken, viel onze keuze op het Amsterdams profiel. Kozijn past perfect bij ons huis.”
Scroll naar boven