HOUTEN KOZIJNEN ARNHEM

Houten kozijnen in Arnhem; altijd hoogkwalitatief maatwerk

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Arnhem en vindt u maatwerk belangrijk? Dan staat u voor een uitdaging. Wanneer de standaardafmetingen en gemiddelde kwaliteit niet voldoende is, hebben we goed nieuws voor u. Bij ons vindt u altijd de beste kwaliteit houten kozijnen in Arnhem. En standaardmaten doen we niet aan mee. Bij ons geeft u de maten door, waarna wij aan de slag gaan met schetsen om u een voorstel op maat te doen. Gaat u akkoord, dan maken we het gewenste kozijn voor u en zorgen we er ook voor dat deze onbeschadigd en onvervormd bij u geleverd wordt. Optimaal gemak, de beste kwaliteit én maatwerkkozijnen. Dat is wat u kiest wanneer u bij ons bestelt.

Weet u al wat u zoekt? Dan neemt u contact met ons op, zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. Weet u nog niet wat u zoekt of wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u een keuze maakt? Dan kijkt u op de website rond of boekt u een bezoek aan onze showroom in Kesteren. Wat u ook kiest, wij staan klaar om u persoonlijk verder te helpen met producten en advies op maat voor elke gewenst kozijn.

Breed aanbod aan mogelijkheden voor kozijnen in Arnhem

Het maakt niet uit welk soort kozijn u zoekt; wij hebben het namelijk allemaal. U kunt kiezen tussen uitzetramen, draairamen, draai-kiepramen, tuindeuren, schuifpuien, houten voordeuren (ook met glas) en alle andere mogelijke kozijnen die u nodig kunt hebben. Ook voor authentieke kozijnen kunt u bij ons terecht wanneer u een monumentaal of ouder pand wilt renoveren. U geeft ons de maten door of het ontwerp van het kozijn dat u nodig heeft. Lukt dit niet of heeft u hulp nodig bij het bepalen van de afmetingen of het soort kozijn dat u nodig heeft? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken om eens bij u te komen kijken.

VAST KOZIJN

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt tegen…

DRAAI OF DRAAI-KIEPRAAM

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om…

UITZETRAAM

De mooiste en meest praktische houten uitzetramen vindt u bij Deluxkozijnen. Kies uit verschillende kleuren en profielen. Het houten uitzetraam is ideaal in de badkamer…

TUINDEUREN

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee…

SCHUIFPUI

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien…

HOUTEN VOORDEUR

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeur…

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze houten kozijnen in Arnhem

Wanneer u kiest voor onze houten kozijnen in Arnhem, dan kiest u altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat heeft onder andere te maken met de materialen die we gebruiken; aangezien wij alleen hoogkwalitatief materiaal gebruiken bij het vervaardigen van onze kozijnen, kunnen we een lange levensduur en goede werking garanderen, zeker wanneer de kozijnen op de juiste manier geplaatst worden. Daarover vindt u trouwens alle benodigde informatie op onze website. Een ander aspect van onze goede prijs-kwaliteitverhouding is de service die wij verlenen. Niet alleen maken we alle kozijnen volledig op maat voor u, u kiest ook de RAL-kleur zelf voor het kozijn dat wij leveren. Daarnaast zijn alle kozijnen afgehangen en compleet nagekeken, zodat u alleen producten met de beste kwaliteit van ons krijgt. De bezorging regelen we ook graag voor u. Hier rekenen we wel een kleine vergoeding voor, zodat we de mogelijkheid hebben om alle voorzorgsmaatregelen in acht te nemen tijdens het transport. Zo weten we zeker dat alle kozijnen onbeschadigd en onvervormd bij u geleverd worden en u deze direct kunt (laten) plaatsen of op kunt slaan.

ONZE WERKWIJZE

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Kesteren u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons.
Wij leveren enkel de beste kwaliteit tegen de beste service.
Uw vraag

Heeft u een specifieke vraag? Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Schetsen

Wij maken aan de hand van uw aanvraag een 2D tekening op maat. We lopen alle tekeningen langs, denken mee over bijvoorbeeld de draairichting van ramen, de te kiezen kleur, enzovoorts. Wij betrekken u in het proces en nemen u mee langs alle keuzemomenten. Want betrokken klanten zijn tevreden klanten. En dat is voor u net zo belangrijk als voor ons.

Productie

Ben je akkoord met de tekeningen? Dan maken wij je kozijnen of deuren. Perfect op maat.

Levering

Uw bestelling leveren wij op het gewenste adres volgens afspraak. Let op: we brengen bezorgkosten in rekening, dan weet je dat het vervoer goed is geregeld.

Bestelt u de houten kozijnen in Arnhem vandaag nog?

Bent u op zoek naar hoogkwalitatieve kozijnen waarbij u zelf kunt bepalen welke afmetingen en kleuren u nodig heeft? Kijkt u dan eens rond op onze website of boek een bezoek aan onze showroom in Kesteren. U kunt ook online contact met ons opnemen, zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen met het vinden van de juiste houten kozijnen in Arnhem voor uw woning, bedrijfspand of ander gebouw waarin u goede kozijnen nodig heeft.

WAT ONZE KLANTEN
OVER ONS ZEGGEN

“Zeer klantvriendelijk geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Raad Deluxkozijnen iedereen aan!”
“Professionele afwerking en klantvriendelijk geholpen.”
“Nadat we in de showroom hadden gekeken, viel onze keuze op het Amsterdams profiel. Kozijn past perfect bij ons huis.”
Scroll naar boven