HOUTEN KOZIJNEN APELDOORN

Houten kozijnen in Apeldoorn; maatwerk en de hoogste mate van flexibiliteit

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Apeldoorn en wilt u niet direct gebonden zijn aan standaardafmetingen en kleuren die u eigenlijk helemaal niet wilt, waardoor u eigenlijk direct verf mee moet bestellen? Kijkt u dan vooral eerst even bij ons. Wij leveren namelijk vooral producten op maat, die op bestelling gemaakt worden. U geeft de gewenste afmetingen en kleuren door, waarna wij een schets voor u maken. Keurt u het ontwerp goed, dan gaan we voor u aan de slag. U zit dus nooit vast aan standaardkozijnen waar niet van afgeweken kan worden. Bij ons kunt u altijd exact bestellen wat u nodig heeft, ongeacht het soort kozijn dat u nodig heeft. Houten voordeuren, schuifpuien, draai-kiepramen en nog veel meer; u vindt het allemaal bij ons. Weet u al wat u nodig heeft? Neemt u dan direct contact met ons op, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen met het vinden van het kozijn dat u nodig heeft.

Geschilderde en afgehangen houten kozijnen in Apeldoorn

Wanneer u kiest voor onze houten kozijnen in Apeldoorn, dan zorgen wij ervoor dat u een product geleverd krijgt dat direct geplaatst kan worden. Al onze kozijnen zijn geschilderd in een van de vele RAL-kleuren (uiteraard kiest u de kleur zelf), zijn afgehangen en het glas is geplaatst (en gekit). Het enige dat nog gedaan moet worden, is het plaatsen van de kozijnen. Wanneer u dat zelf wilt doen, kunt u hierover meer informatie vinden op onze website zodat u precies weet waar u op moet letten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de houten kozijnen in Apeldoorn te laten plaatsen. Wij zorgen er altijd voor dat de maatwerkkozijnen op de juiste manier vervoerd worden, zodat zij onbeschadigd en onvervormd geleverd worden en zij direct opgeslagen of geplaatst kunnen worden.

VAST KOZIJN

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt tegen…

DRAAI OF DRAAI-KIEPRAAM

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om…

UITZETRAAM

De mooiste en meest praktische houten uitzetramen vindt u bij Deluxkozijnen. Kies uit verschillende kleuren en profielen. Het houten uitzetraam is ideaal in de badkamer…

TUINDEUREN

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee…

SCHUIFPUI

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien…

HOUTEN VOORDEUR

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeur…

Van modern tot authentiek; bij ons heeft u zelf de keuze

Authentieke houten kozijn in Apeldoorn of juist bijzonder moderne kozijnen met afwijkende afmetingen en speciale vormen? U vindt het allemaal bij ons. Aangezien wij de kozijnen maken aan de hand van de door u opgegeven maten, zijn alle kozijnen perfect geschikt voor wat u nodig heeft. Daarnaast kunt u bij ons alle soorten houten kozijnen in Apeldoorn vinden; van schuifpuien tot vaste kozijnen en complete houten voordeuren, zelfs inclusief glas.
Zoekt u kozijnen voor een monumentaal pand in Apeldoorn of een authentiek kozijn voor uw woning of bedrijfspand, dan bent u bij ons aan het juiste adres; ook daarin zijn wij gespecialiseerd. Net als moderne kozijnen, bijvoorbeeld voor zeer goed geïsoleerde woningen waar geen warmte weg mag lekken via het kozijn.

Het transport van onze houten kozijnen in Apeldoorn


Hoogkwalitatieve houten kozijnen in Apeldoorn moeten op de juiste manier vervoerd worden. Gebeurt dit niet, dan kunnen zij beschadigd raken of vervormen. Wij regelen het vervoer graag voor u tegen een kleine vergoeding. Op die manier weet u zeker dat de houten kozijnen in Apeldoorn in de beste staat aankomen en deze direct geplaatst of opgeslagen kunnen worden. Over de veilige opslag van houten kozijnen vindt u ook meer informatie op onze website.

ONZE WERKWIJZE

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Kesteren u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons.
Wij leveren enkel de beste kwaliteit tegen de beste service.
Uw vraag

Heeft u een specifieke vraag? Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is en doorlopen we samen het hele traject, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Schetsen

Wij maken aan de hand van uw aanvraag een 2D tekening op maat. We lopen alle tekeningen langs, denken mee over bijvoorbeeld de draairichting van ramen, de te kiezen kleur, enzovoorts. Wij betrekken u in het proces en nemen u mee langs alle keuzemomenten. Want betrokken klanten zijn tevreden klanten. En dat is voor u net zo belangrijk als voor ons.

Productie

Ben je akkoord met de tekeningen? Dan maken wij je kozijnen of deuren. Perfect op maat.

Levering

Uw bestelling leveren wij op het gewenste adres volgens afspraak. Let op: we brengen bezorgkosten in rekening, dan weet je dat het vervoer goed is geregeld.

Kiest u voor onze houten kozijnen in Apeldoorn?

Zoekt u houten kozijnen in Apeldoorn en bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neemt u dan een kijkje op de website, boek een bezoek aan onze showroom in Kesteren of neem contact met ons op. Onze specialisten kijken graag samen met u naar de situatie zodat we u optimaal persoonlijk advies op maat kunnen geven en u altijd de juiste kozijnen kunt bestellen bij ons.

WAT ONZE KLANTEN
OVER ONS ZEGGEN

“Zeer klantvriendelijk geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Raad Deluxkozijnen iedereen aan!”
“Professionele afwerking en klantvriendelijk geholpen.”
“Nadat we in de showroom hadden gekeken, viel onze keuze op het Amsterdams profiel. Kozijn past perfect bij ons huis.”
Scroll naar boven