HOUTEN KOZIJNEN ALMELO

Houten kozijnen op maat Almelo

Bent u op zoek naar houten kozijnen in Almelo die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw woning? Onze maatwerk houten kozijnen combineren traditioneel vakmanschap met moderne technologie om uw huis te verfraaien en te isoleren. We gebruiken duurzaam verkregen hout en de nieuwste isolatietechnieken voor een milieuvriendelijke oplossing die voldoet aan de hoogste energienormen.

Wij maken al onze houten kozijnen op maat per bestelling. Geen bulk dus, maar altijd maatwerk met aandacht voor detail en uw wensen. Op deze manier kunnen we u altijd voorzien van de kozijnen die u nodig heeft voor elk project. Uw schuur, uw monumentale bedrijfspand of de woning in Almelo die u aan het renoveren bent.

Een breed spectrum aan houtsoorten voor uw nieuwe kozijnen in Almelo

Kiezen voor houten kozijnen betekent niet dat u beperkt bent tot één type hout. Wij bieden een scala aan houtsoorten, van tijdloos eiken en robuust mahonie tot modern bamboe en veelzijdig grenen. Elk met hun eigen karakteristieken en voordelen. Onze experts helpen u graag met het kiezen van de juiste houtsoort die past bij de stijl en functionele eisen van uw huis.

Duurzaamheid en onderhoud van houten kozijnen

Houten kozijnen staan bekend om hun lange levensduur en uitstekende isolerende eigenschappen. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen onze houten kozijnen decennia meegaan, terwijl ze hun schoonheid behouden. We voorzien u van alle benodigde informatie en middelen voor het onderhoud, zodat uw investering beschermd blijft tegen weersinvloeden.

Personalisatie: Maak uw houten kozijnen uniek

Onze maatwerk service in Almelo stelt u in staat om uw kozijnen te personaliseren. Van de glaskeuze tot aan de afwerking en beslag, u heeft de vrijheid om elk detail naar wens aan te passen. Wilt u inbraakwerend glas, of voorkeur voor een bepaalde lak of beits? Wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Energiezuinig en geluidsisolerend: meer dan alleen esthetiek

Naast het visuele aspect, zijn onze houten kozijnen ontworpen om uw energierekening te verlagen en geluidsoverlast te minimaliseren. De combinatie van kwaliteitshout en hoogwaardige beglazing zorgt voor een optimale temperatuur- en geluidscontrole.

Vast houten kozijn

We informeren graag over vaste kozijnen. Het is namelijk niet altijd nodig dat een raam open kan. Bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woning, waar een vast kozijn beschermt…

Draai of draai-kiepraam

Een kozijn met draairaam is erg praktisch. Het raam draait naar buiten open en is hiermee geschikt als ruimtebesparende oplossing. U hoeft namelijk geen hoek vrij te houden om…

Houten uitzetraam

De mooiste en meest praktische houten uitzetramen vindt u bij Deluxkozijnen. Kies uit verschillende kleuren en profielen. Het houten uitzetraam is ideaal in de badkamer..

Houten tuindeur

Een mooie hardhouten tuindeur met een bijzondere uitstraling. Deluxkozijnen heeft een ruim assortiment houten tuindeuren met verschillende profielen. Hiermee…

Houten schuifpui

Een schuifpui op maat, maar dan wel in een design en kleur dat bij uw woning past. Deluxkozijnen is specialist in hardhouten kozijnen en deuren. We vervaardigen schuifpuien…

Houten voordeur

Geef uw woning karakter met een nieuwe houten voordeur. Deluxkozijnen gaat voor hardhouten voordeuren. Dit is van een degelijke en duurzame kwaliteit. We werken de voordeuren…

Uw Lokale Partner in Almelo voor Houten Kozijnen op maat!

Als lokale leverancier van houten kozijnen in Almelo, staan wij dicht bij onze klanten. We begrijpen de lokale bouwstijlen en regelgeving, en zorgen ervoor dat uw nieuwe kozijnen niet alleen passen bij uw huis maar ook voldoen aan alle lokale bouwnormen.

 

ONZE WERKWIJZE

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Kesteren u inspireren voor een vervolgstap met ons.
Wij leveren enkel de beste kwaliteit tegen de beste service.

Uw vraag

Heeft u een specifieke vraag? Wij nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Samen kijken we welke oplossing voor u gewenst is, waarbij we korte communicatielijnen behouden.

Schetsen

Wij maken aan de hand van uw aanvraag een 2D tekening op maat. We denken mee over oa het materiaal, de draairichting van ramen, de te kiezen kleur etc. Wij betrekken u in het proces en nemen u mee in alle keuzes.

Productie

Ben je akkoord met de tekeningen? Dan maken wij je kozijnen of deuren. Perfect op maat. Dit proces wordt bij ons of op locatie tot in de puntjes uitgevoerd.

Levering

Uw bestelling leveren wij op het gewenste adres in Almelo volgens afspraak. Let op: we brengen bezorgkosten in rekening, dan weet je dat het vervoer goed is geregeld.

Kiest u voor onze houten kozijnen in Almelo?

Kwalitatieve houten kozijnen in Almelo die op maat gemaakt worden voor u en waarbij alleen de beste materialen gebruikt zijn om de levensduur te kunnen garanderen, net als de perfecte uitstraling voor het pand en de werking van het kozijn; dat is waar u voor kiest wanneer u kozijnen bij ons bestelt. Heeft u een specifieke vraag of wilt u inspiratie opdoen? Bezoek onze showroom of neem contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van ontwerp tot installatie van uw houten kozijnen in Almelo.

KLANTEN OVER
DELUXKOZIJNEN

Zeer klantvriendelijk geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Raad Deluxkozijnen iedereen aan!
Professionele afwerking en klantvriendelijk geholpen.
Nadat we in de showroom hadden gekeken, viel onze keuze op het Amsterdams profiel. Kozijn past perfect bij ons huis.
Scroll naar boven