Houten draaikiepraam op maat

Houten draaikiepraam op maat; altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een houten draaikiepraam op maat is de ideale oplossing wanneer u een speciaal raam wilt dat voldoet aan al uw eisen en de richtlijnen waaraan uw woning of bedrijfspand moet voldoen. Met een houten draaikiepraam op maat weet u niet alleen zeker dat het raam en het kozijn altijd passend zijn, u weet ook zeker dat het plaatsen van het houten draaikiepraam makkelijker wordt. Praktisch wanneer u het zelf wilt doen, of wanneer u een specialist bent en aan het werk bent voor een klant die meerdere houten kozijnen wil laten plaatsen. Met onze service en kwalitatieve houten kozijnen (waaronder uiteraard het houten draaikiepraam op maat) wordt het nóg makkelijker om te kiezen voor het juiste product.

Het maakt ons niet uit of u een particulier bent of juist een aannemer, of timmerman. Wij leveren aan iedereen die onze kozijnen op maat nodig heeft. Daarbij kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies, goede service en producten op maat waarbij wij een proactieve partner zijn. Dat geldt wanneer u één houten draaikiepraam op maat nodig heeft én wanneer u een hele straat van nieuwe draaikiepramen wilt voorzien.

Als specialist op het gebied van houten kozijnen weten we dat er veel vragen zijn rond hardhouten kozijnen op maat, zoals de prijs, de levensduur en het onderhoud aan de houten kozijnen. Daarom helpen we u graag verder met een complete pagina vol informatie over deze punten. Zo wordt het maken van een afweging een stuk makkelijker. Mocht u op zoek zijn naar advies op maat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag persoonlijk verder bij het maken van een keuze, ongeacht of het om uw eigen woning gaat of een project dat u voor een klant uitvoert.

Wanneer kiest u voor een houten draaikiepraam op maat?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een houten draaikiepraam op maat. De meeste klanten kiezen voor een kozijn op maat omdat zij specifieke maten nodig hebben die buiten de standaardafmetingen vallen, waarmee eigenlijk direct teruggevallen moet worden op maatwerk. Er zijn ook klanten die bijzondere wensen hebben, bijvoorbeeld over het uiterlijk of de kleur van het draaikiepraam. Ook dan komt u al snel bij ons uit.

Een houten draaikiepraam op maat wordt ook vaak gekozen omdat dit relatief makkelijk te plaatsen is. Er hoeft geen grotere opening gemaakt te worden in het dak of de muur, want het draaikiepraam is precies op maat gemaakt. Aangezien u ons de maten doorgegeven heeft en wij het raamkozijn op maat voor u hebben gemaakt, kunt u er altijd op rekenen dat het kozijn direct geplaatst kan worden. Zorgt u er wel voor dat u de maten goed opneemt; dit voorkomt problemen achteraf en zorgt ervoor dat het plaatsen inderdaad makkelijker wordt. Weet u niet goed welke maten u nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen; we helpen u hier graag bij.

Het gemak van kiezen voor de specialist

Wanneer u voor onze houten draaikiepramen op maat kiest, kiest u niet alleen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kiest ook voor een flinke dosis gemak. Wanneer u contact met ons opneemt of een vrijblijvende offerte aanvraagt, geeft u aan wat u precies nodig heeft en welke maten dit betreft. Wij gaan vervolgens naar de tekentafel, waar we een ontwerp op maat schetsen, dat we vervolgens aan u voorleggen. Dat is het moment waarop u in alle rust kunt kijken of dit is wat u wilt en of de prijs past. Is dit het geval en gaat u akkoord, dan gaan wij de werkplaats in om het kozijn op maat voor u te maken. Op het moment dat u akkoord gaat, laten we u direct weten wat de verwachte oplevertijd is, zodat u direct kunt plannen of voorbereiden.

Is de schets niet helemaal wat u in gedachten had? Dan laat u weten wat u anders wilt, waarna wij een nieuwe schets maken en deze weer aan u voorleggen. Bent u een professional? Dan kunt u ook uw eigen ontwerp aanleveren, zodat wij kunnen kijken wat wij hiermee kunnen en op welke prijs wij uitkomen. Ook hier geldt dat we direct voor u aan de slag kunnen gaan wanneer u akkoord gaat met het voorstel.

Een ander voordeel aan houten kozijnen is dat zij veel betere isolatiewaardes laten zien. Met het idee van nul-op-de-meter-wonen in de toekomst gaat dit een ontzettend grote rol spelen. Elke vorm van isolatie waarmee we de energievraag kunnen verlagen, is een manier om de meter omlaag te krijgen immers. Houdt wel in de gaten dat voor de optimale isolatiewaarde ook goed glas nodig is, plus montage op professionele wijze om het effect te kunnen garanderen. Uiteraard geldt dit voor alle kozijnen; niet alleen voor houten kozijnen.

Houten-draaikiep-raam-kozijn
houten-kiepraam-kozijnen

Wat als u bijzonder veel draaikiepramen nodig heeft?

Bent u als aannemer of timmerman aan het werk met een groter project en heeft u verschillende draaikiepramen of andere houten kozijnen nodig? Dan is dit een goed moment om contact met ons op te nemen. Aangezien wij alles in eigen productie en beheer hebben, zijn we altijd in staat om samen met u te kijken naar de planning, oplevertijden en de manier van levering. Op die manier weet u niet alleen zeker dat u de juiste producten kiest, u weet ook zeker dat u kiest voor een proactieve partner die meedenkt, om het u zo makkelijker te maken. Ook dat is een van de redenen waarom professionals in de bouw in Nederland steeds vaker voor ons kiezen, en vervolgens ook bij ons blijven.

Ook als professional of zakelijke klant kunt u bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen en goede service. Heeft u meer inspiratie nodig of wilt u gewoon eerst eens zien wat wij kunnen doen, voordat u voor ons kiest? Maakt u dan een afspraak voor onze showroom. Daar kunt u tal van houten kozijnen bekijken die wij ontworpen en gemaakt hebben. Uiteraard geldt dit ook voor particulieren. Wanneer u eerst in alle rust ons werk kunt bekijken, wordt het aanzienlijk makkelijker om een kozijn te kiezen én te weten waarom zoveel mensen voor ons houten kozijnen kiezen. Uiteraard zijn wij in de showroom aanwezig om u antwoord te geven op uw vragen en met u mee te kijken naar de kozijnen die passen bij uw woning, bedrijfspand of project.

Waarom kiest u voor een houten draaikiepraam op maat?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een houten kozijn. De voordelen van de houten kozijnen hebben ervoor gezorgd dat zij opnieuw een sterke opmars aan het maken zijn. Een van de voordelen is de duurzaamheid. Wij gebruiken alleen gecertificeerd hout, waarbij we kunnen garanderen dat ons kozijnhout duurzaam is. Zo zijn onze houten draaikiepramen op maat niet alleen een goede keuze voor u, het is ook een bewuste keuze met het oog op het milieu.

Dat gaat overigens nog een stukje verder dan alleen duurzaam hout. Houten kozijnen bieden de hoogste isolatiewaarde, waarmee de energiekosten lager uit zullen vallen na het plaatsen van ons houten draaikiepraam op maat. Er is minder energie nodig om het huis te verwarmen en te koelen, wat opnieuw goed is voor uw portemonnee en het milieu. Ook zorgt het voor meer comfort in uw woning of bedrijfspand; zonder tocht voelt het namelijk al snel een stuk prettiger.

Een andere, minstens zo belangrijke, reden om te kiezen voor houten kozijnen, is de levensduur van de kozijnen. Wanneer u kiest voor onze kwalitatieve kozijnen, dan kunt u er altijd op rekenen dat de levensduur van de kozijnen zo lang is dat u het kozijn niet nog eens hoeft te vervangen. Gemiddeld gaan onze houten draaikiepramen op maat zo’n 80 jaar mee. Dit gaat natuurlijk alleen op bij correct onderhoud en de juiste manier van plaatsen. Zo wordt de levensduur aanzienlijk kleiner wanneer er geen ventilatie rond het kozijn mogelijk is waardoor er vocht achterblijft of wanneer het kozijn niet waterpas geplaatst wordt.

U kunt de levensduur van de houten kozijnen zelf verlengen, onder andere door correcte plaatsing en goed onderhoud. Uiteraard vindt u daar meer informatie over op onze website. Heeft u vragen over het onderhoud en het verlengen van de levensduur, dan kunt u ons al uw vragen stellen. We helpen u graag verder.

Hoe zit het eigenlijk met het onderhoud aan een houten draaikiepraam op maat?

Houten kozijnen hebben de naam dat zij bijzonder veel onderhoud nodig hebben. Ooit was dat wellicht het geval, maar tegenwoordig niet. De meeste houten kozijnen hebben genoeg aan een jaarlijkse onderhoudsbeurt en dat kost eigenlijk nauwelijks tijd. Wanneer u de ramen eens per jaar lapt, en u neemt een zachte doek en een sopje met mild schoonmaakmiddel mee, dan is het meeste eigenlijk al gedaan. Neem het kozijn af met de zachte doek, spoel het kozijn na met water om het laatste vuil en schoonmaakmiddel weg te spoelen, en het jaarlijks onderhoud is direct al klaar.

Ook op het gebied van het schilderen valt het onderhoud erg mee. Elk houten draaikiepraam op maat wordt namelijk volledig afgewerkt en afgehangen geleverd. Dat betekent dat de kozijnen ook volledig gelakt zijn in de RAL-kleur die u zelf gekozen heeft. De hoogkwalitatieve lak blijft makkelijk tot 20 jaar goed (zeker met het jaarlijks onderhoud dat we eerder al noemden), wat betekent dat u nog zeeën van tijd heeft om energie te verzamelen om zelf te gaan schilderen. Uiteraard kunt u hier ook gewoon een schilder voor inschakelen wanneer u zeker wilt weten dat de kozijnen weer 15 tot 20 jaar mee kunnen zonder een tussentijdse verfbeurt.

Houten-draairaam-zwart-kozijn
houtwerk kozijnen

Voor welke gebouwen is ons houten draaikiepraam op maat geschikt?

Als professionals werken wij uitsluitend met hoogkwalitatief materiaal. Aangezien wij alles in eigen beheer hebben, hebben we altijd de mogelijkheid om aandacht te houden voor alle details. Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om onze houten kozijnen. Wij weten dat het leveren van het perfecte product het makkelijker maakt voor u, en dit zorgt voor een betere uitstraling van de houten kozijnen. Kiest u voor een houten draaikiepraam op maat van ons, dan zorgen wij ervoor dat deze direct geplaatst kan worden en dat deze volledig afgewerkt is. We controleren alle kozijnen altijd nog eens voordat deze naar u verstuurd worden.

Dat betekent automatisch dat onze houten draaikiepramen op maat gebruikt kunnen worden in alle gebouwen. Wij hebben houten kozijnen geleverd voor grote kantoorpanden, grachtenpanden in Amsterdam, woonboerderijen in het noorden van Groningen en nieuwbouwwijken door heel Nederland. Laat u ons vooral weten waar u naar op zoek bent en wat de eisen zijn bij de bouw of renovatie van het gebouw waar u het houten kozijn wilt (laten) plaatsen, en wij kijken direct wat we voor u kunnen doen.

Hoe zit het eigenlijk met de levering van de houten kozijnen?

Wij hechten veel waarde aan de beste kwaliteit van onze producten. Daarom is het niet alleen belangrijk dat we alle aandacht hebben voor onze kozijnen tijdens het maken van uw bestelling, we willen er ook voor zorgen dat de houten kozijnen in optimale staat bij u geleverd worden. Dat is waarom we het transport graag voor u leveren. Het transport wordt altijd verzorgd door een professional, om er zo voor te zorgen dat de kozijnen altijd onbeschadigd en onvervormd aankomen. Ook zorgt dit ervoor dat het houten draaikiepraam op maat altijd exact op de plek geleverd kan worden waar u dit nodig heeft; bijvoorbeeld bij een loods voor tijdelijke opslag, of bij het gebouw waar het kozijn geplaatst moet worden.

Wij rekenen enige kosten voor het transport van onze houten kozijnen. Dit heeft ermee te maken dat we de kosten voor het transport niet in de prijs van de kozijnen verrekend hebben, maar achteraf toevoegen aan uw bestelling. Uiteraard weet u van tevoren altijd wat u betaalt wanneer u bij ons bestelt.

Mogen wij aan de slag met een houten draaikiepraam op maat voor u?

De keuze voor een houten kozijn is een goede keuze wanneer u kwaliteit en duurzaamheid wilt. Het kiezen voor een houten kozijn wordt aanzienlijk makkelijker wanneer u kiest voor onze service. Wij zorgen er altijd voor dat u een houten draaikiepraam op maat krijgt, waarbij u altijd uw eigen wensen en afmetingen door kunt geven. Daarnaast kunt u zelfs kiezen uit tal van verschillende RAL-kleuren, zodat het makkelijker wordt om het ideale kozijn voor u te bestellen. Weet u al wat u nodig heeft, dan kunt u direct contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken naar wat u nodig heeft, waarna wij een schets voor u maken. Weet u nog niet precies wat u zoekt in een houten draaikiepraam op maat, dan kunt u contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken, of u kunt een afspraak maken in onze showroom waar we u persoonlijk verder kunnen helpen en tal van voorbeelden kunnen laten zien. Zoekt u een houten kozijn, zoals een houten draaikiepraam op maat, en wilt u zeker weten dat u kiest voor het beste product tegen scherpe prijzen en met de beste service, dan kiest u voor ons!

Scroll naar boven