Houten deurkozijnen op maat

Houten deurkozijnen op maat online bestellen bij de specialist

Houten deurkozijnen zijn er in alle soorten en maten. Althans, wanneer u voor ons kiest dan is dit wel het geval. Bij ons vindt u namelijk alleen houten deurkozijnen op maat, die op bestelling gemaakt worden nadat u de maten en kleuren doorgegeven heeft. Wilt u een uniek deurkozijn kiezen, vindt u aandacht voor detail belangrijk en wilt u zeker weten dat de deuren passen, ook wanneer de afmetingen bijzonder afwijkend zijn van de standaardmaten? Dan kiest u voor onze deurkozijnen op maat. Als specialist op het gebied van hout en met name houten kozijnen, kunnen we altijd een kozijn op maat voor u maken, waarbij u zelf kiest hoe het kozijn eruit komt te zien en wat de exacte maten van het kozijn moeten zijn.

U kiest niet alleen voor ons vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding; u kiest ook voor ons omdat wij ervoor zorgen dat het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt wordt. Het maakt daarbij niet uit of u een professional bent, zoals een aannemer met een eigen bouwbedrijf, of dat u een particulier bent die op zoek is naar een uniek deurkozijn om uw woning helemaal af te maken tijdens een verbouwing of een renovatie.

Voor welke gebouwen zijn onze deurkozijnen op maat geschikt?

Wanneer u kiest voor de specialist, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Als expert op het gebied van houten deurkozijnen zijn wij daarnaast ook op de hoogte van de richtlijnen en regels waaraan de deurkozijnen moeten voldoen. Praktisch wanneer u een nieuwbouwwoning wilt bouwen of wanneer u uw huis klaar wilt maken voor de toekomst. Met onze houten deurkozijnen kiest u altijd een product dat geschikt is voor uw pand.

Dat betekent direct ook dat onze houten deurkozijnen op maat geplaatst kunnen worden in alle mogelijke gebouwen. Wij kunnen deurkozijnen op bestelling maken voor Amsterdamse grachtenpanden, bedrijven met een luxe-ogende receptie of authentieke woonboerderijen, waarbij de originele staat behouden moet blijven om de waarde van de woning te kunnen behouden. Wanneer u weet wat u nodig heeft, en uw wensen en budget door kunt geven, dan kunnen wij voor u aan de tekentafel gaan zitten om een ontwerp op maat te maken dat helemaal aansluit bij wat u nodig heeft. Dat is het gemak van de experts op het gebied van houten deurkozijnen op maat inschakelen.

houten voordeur

Hoe werkt het bestellen van houten deurkozijnen op maat?

Heeft u een deurkozijn op maat nodig, dan neemt u gewoon contact met ons op. Weet u al precies wat u wilt en wat de gewenste afmetingen zijn, dan geeft u dit aan ons door, zodat we u kunnen voorzien van een prijsvoorstel en schetsontwerp aan de hand van de door u verstrekte gegevens. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij aan de slag met de productie van het deurkozijn.

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om een afspraak te maken in onze showroom. Daar vindt u tal van kozijnen die wij gemaakt hebben, met een brede verscheidenheid aan soorten kozijnen. Op die manier kunt u net wat makkelijker inspiratie opdoen en bepalen wat u nou eigenlijk wilt voor uw woning of uw bedrijfspand. Uiteraard zijn wij ook aanwezig in de showroom om antwoord op vragen te geven en u te helpen uw ideale deurkozijn te bepalen. Samen kijken we naar de houtsoorten, vormen en ontwerpen, om zo uiteindelijk tot een concrete schets en een prijsvoorstel te komen. Aangezien u altijd kunt rekenen op de hulp van de expert weet u zeker dat dit proces vloeiend en snel verloopt.

U kunt er ook voor kiezen om online contact met ons op te nemen en ons te laten weten wat u ongeveer zoekt. Wij stellen u dan een aantal gerichte vragen, waarna we aan de slag kunnen gaan met het maken van een ontwerp. Ook hier geldt dat we direct aan de slag kunnen gaan met de productie zodra u het prijsvoorstel en het ontwerp goedgekeurd heeft. Zo weet u bij ons van tevoren altijd waar u voor kiest en wat u van ons krijgt wanneer u akkoord gaat.

Hoe zit het met de levering van houten deurkozijnen op maat?

Wanneer we de deurkozijnen op maat gemaakt hebben, zorgen wij ervoor dat deze geleverd worden door een professional op het door u aangegeven adres. Hiervoor brengen we wel enige kosten in rekening, omdat we alleen op die manier kunnen garanderen dat de deurkozijnen op de juiste manier geleverd worden; onbeschadigd en onvervormd. Aangezien de houten deurkozijnen altijd op locatie geleverd worden door een professional, kunt u deze direct laten lossen op de plek waar u deze wilt hebben. Bij de loods waar ze opgeslagen moeten worden bijvoorbeeld, totdat ze gemonteerd kunnen worden, of bij het gebouw waar de kozijnen direct geplaatst kunnen worden.

Wanneer we u een ontwerp laten zien met een prijsvoorstel, geven we u ook aan wanneer de deurkozijnen geleverd kunnen worden. Op die manier weet u namelijk direct of onze levertijd past binnen uw planning. Gaat het om een groter aantal deurkozijnen op maat van hout, dan bespreken we graag met u de mogelijkheid om de levering zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw planning.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot de levering of wilt u eerst eens met ons overleggen over de mogelijkheden en de kosten die hierbij komen kijken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag persoonlijk verder met antwoorden en voorstellen op maat.

Waarom kiest u eigenlijk voor een deurkozijn op maat?

Er zijn veel gevallen waarbij een standaardkozijn eigenlijk geen oplossing is. Bijvoorbeeld wanneer u een ouder pand aan het verbouwen of renoveren bent, waarbij de huidige standaardafmetingen niet gebruikt zijn. Of wanneer u een unieke deur wilt, omdat dit beter past bij wat u wilt of de woning waarin het deurkozijn geplaatst moet worden.

Kiezen voor een deurkozijn op maat heeft daarnaast nog een voordeel. U hoeft de muren of basisconstructie van het huis of het pand niet aan te passen om een standaarddeur in het gebouw te forceren. Heeft u de muren voorbereid en heeft u de maten opgenomen, dan kunt u direct het deurkozijn met de gewenste afmetingen bij ons bestellen. U weet dan ook zeker dat de deur gewoon direct past en geplaatst kan worden. Wilt u dit zelf doen, dan vindt u meer informatie over het zelf plaatsen van kozijnen op onze website. U kunt er ook voor kiezen om een professional in te schakelen. Indien gewenst kunnen we u hier ook bij helpen; wij werken namelijk samen met experts door heel Nederland, die met regelmaat deurkozijnen op maat bij ons afnemen om deze te plaatsen voor hun klanten.

Daarnaast weet u zeker dat u kunt kiezen voor de deur die u echt wilt. Daarbij kunt u denken aan het ontwerp van de deur, de vorm van het deurkozijn en zelfs de kleur; al onze kozijnen worden compleet geleverd, inclusief de verf in de kleur die u zelf kiest. U kunt altijd van tevoren zien hoe het deurkozijn op maat eruit komt te zien, aangezien we u eerst altijd voorzien van een schets, voordat we beginnen met het maken van het deurkozijn. Heeft u specifieke eisen of een bepaald beeld over hoe de voordeur van uw woning of bedrijfspand eruit moet komen te zien, dan bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres.

Zwarte voordeur
houtwerk kozijnen

Een houten deurkozijn op maat is daarnaast een bewuste keuze

Bent u naast de uitstraling en een bepaalde maat ook op zoek naar een bewuste keuze, omdat dit tegenwoordig een bijzonder grote rol speelt wanneer het gaat om bouwen en wonen? Dan is een houten deurkozijn helemaal een geschikte optie. Zeker wanneer u kiest voor onze kozijnen. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van duurzaam hout, waarbij op een bewuste manier verbouwd en gekapt wordt. Daarmee kunnen we gerust zeggen dat onze deurkozijnen een bijzonder duurzame en bewuste keuze zijn.

Wist u dat houten kozijnen daarnaast veel beter isoleren dan kozijnen van andere materialen? De warmte of koelte wordt daardoor veel beter behouden in huis, wat ervoor zorgt dat de kosten voor het stoken en koelen lager uitvallen wanneer u kiest voor houten kozijnen. Gezien de omvang van het gemiddelde deurkozijn kunt u op die manier een aanzienlijk verschil maken. Ook scheelt dit natuurlijk op het gebied van tocht. Daar moeten we wel bij zeggen dat het belangrijk is dat het houten deurkozijn op de juiste manier geplaatst wordt; anders vervallen de voordelen uiteraard. Het plaatsen en afwerken van een houten deurkozijn kunt u zelf met de informatie die u op onze website vindt, of u kunt dit uitbesteden aan een professional.

Waarom kiezen professionals voor onze kozijnen?

Veel professionals in Nederland kiezen voor onze houten kozijnen; ook de houten deurkozijnen op maat zijn bijzonder in trek. Ze geven aan dat zij het vooral erg prettig vinden dat zij altijd kunnen rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarmee het makkelijker wordt om het werk direct goed te verrichten. Daarnaast wordt onze service op maat vaak genoemd. Wij staan altijd klaar om te overleggen over de mogelijkheden, wat bijzonder praktisch is wanneer uw klant een specifiek kozijn nodig heeft of het gebouw het gebruik van standaardafmetingen onmogelijk maakt. Wanneer u bij ons in de showroom langskomt of ons belt, kijken wij direct met u mee naar de mogelijkheden, zodat u direct verder kunt voor uw klant.

Een andere reden waarom specialisten vaak voor ons kiezen, is de productinformatie die we direct op kunnen sturen naar het opzetten van de schets en het definitieve ontwerp. Wanneer u van tevoren exact weet waar de ankerpunten zitten en hoe het kozijn opgebouwd is, is het veel makkelijker om de voorbereiding tot in de puntjes te regelen, nog voordat het houten deurkozijn op maat geleverd wordt. Aangezien de levering ook door een specialist verzorgd wordt, kunt u er altijd op rekenen dat de kozijnen op een plek neergezet worden waar dit u goed uitkomt.

Bent u een professional en bent u vaak bezig met houten kozijnen en zoekt u naast een toeleverancier ook een actieve partner die met u meedenkt over de mogelijkheden en de beslissingen die u moet nemen tijdens het werken voor uw klanten? Neemt u dan vooral eens contact met ons op; we helpen u graag persoonlijk verder. Ook voor een oriënterend gesprek kunt u gewoon contact met ons opnemen; we maken graag een afspraak om eens samen met u aan tafel te gaan zitten, om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Mogen wij een houten deurkozijn op maat voor u maken?

Bent u op zoek naar een houten deurkozijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij u ook het gemak vooral belangrijk vindt? Dan is dit een goed moment om een kijkje te nemen op onze website. Daar vindt u namelijk tal van houten kozijnen die we stuk voor stuk aan kunnen passen en op maat kunnen maken voor u. Dat is ook direct een leuke manier om inspiratie op te doen, of te bekijken wat de mogelijkheden zijn die we u kunnen bieden.

Wilt u liever een directere, persoonlijke aanpak? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kijken namelijk graag met u mee naar uw wensen en de eisen die u stelt aan het houten deurkozijn op maat. U kunt daarvoor langskomen in onze showroom, waar u direct tal van voorbeelden kunt bekijken en kunt overleggen met onze specialisten, die u graag op maat verder helpen met antwoorden en gericht advies. U kunt ook online contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen bij het ontwerpen van het juiste houten deurkozijn op maat dat voldoet aan al uw eisen.

Zoekt u een houten kozijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding én optimale service zodat het makkelijker wordt voor u? Dan komt u bij de specialist terecht. Neemt u vandaag nog contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat wij u persoonlijk verder kunnen helpen.

Scroll naar boven